Hírek

Vereség az UD SE-től

2020.10.01.
A bajnokság negyedik fordulójában az UD SE-t látta vendégül a CSUSE U15-ös csapata.

Vereség az UD SE-től

A mieink egy kiélezett, taktikus meccset játszottak legutóbb. A vezetést mi szereztük meg Török M. góljával, ám erre háromszor is válaszolt az UD SE. 
Hiába volt rengeteg támadásunk, sajnos ezen a meccsen pontatlanra sikeredtek a befejezéseink, így ezúttal pont nélkül maradtunk. 
Csepel UP SE - UD SE 1-3 (1-1)
CSUSE:
Jakabó-Szentpétery, Bándy, Kovács Cs., Török M., Müller (Siklósi 56.p), Harmati (Galuska 77.p), Németh R., Kovács B., Bacsó, Béres (Chiorean 56.p), Gazdafi M. 
UD SE: Bénecz, Hughes, Sándor M. (Kalmár 14.p), Remete, Kónyi (Szűcs-Ratkai 56.p), Borbály M., Erdélyi Zs., Sinha (Molnár B. 61.p), Egyed M., Berey, Tóth Á. (Tóth Z. 51.p) 
Gólszerzők: Török M. 19.p ill. Hughes 38.p, Remete 75.p, Borbély M. 80.p 
Rebecsák Szilárd vezetőedző: "Egy izgalmas, kiélezett mérkőzést játszottunk a "dortmundi" fiatalokkal. Sok tanulsággal szolgált a meccs, melyek a gyerekekkel való megértetése a fejlődésükben kell, hogy visszaköszönjön. Rengeteg pozitívumot láttam, főleg az első félidőben. Bátran játszottunk, labda nélküli mozgásaink sokat fejlődtek, labdakihozatalunk is jobb lett. Persze messze vagyunk még az ideálistól. Passz pontosság, labdaátvételek/átvételek, sprintek száma, minősége hagy még kívánnivalót, hogy egy pár dolgot említsek. De ezen a mérkőzésen a helyzetkihasználásunk mondott csődöt, az első félidőben a helyzetek számát tekintve 2-3 góllal kellett volna vezetnünk. A második félidőben is megnyerhettük volna a meccset, annak ellenére, hogy az ellenfél mezőnyfölényben játszott, hiszen négyszer vezettük egy az egyben a kapusra a labdát. Azonban, mivel a helyzeteinket kihagytuk, így egy nyerhető mérkőzésen gratulálnunk kellett az ellenfél győzelméhez, melyet meg is tettünk." 
Hajrá CSUSE! 

További cikkek:

Túra
Döntetlent játszott női csapatunk a Nimróddal
2021.05.06.
A korábbról elhalasztott Nimród elleni mérkőzését, szerdán pótolta be női csapatunk. ...
Túra
Egy lépésre az aranyéremtől futsalos lányaink
2021.05.06.
A női futsal NB II Nyugati csoport utolsó előtti játéknapján a Dunaújvárost látta vendégül a CSUSE. ...
Túra
Döntetlent játszott női csapatunk Zalaegerszegen
2021.05.06.
A női NB II Nyugati csoport huszonnegyedik játéknapján Zalaegerszegre utazott a CSUSE. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület