Hírek

U15-öseink 4-3-ra kikaptak a Gerrzo otthonában

2021.06.01.
A bajnokság huszonhatodik fordulójában a Gerrzo vendége volt U15-ös csapatunk.

U15-öseink 4-3-ra kikaptak a Gerrzo otthonában

Az első félidő nem hozott találatot, ám a fordulást követően Gazdafi M. révén vezetést szereztünk. Ezután Török N. háromszor, míg Schlecht egy alkalommal lőtt a hálónkba. Hogy a vége mégis szoros legyen, arról Török M. és Galuska gondoskodott, de így is 4-3-as vereséget szenvedtünk. 
Gerrzo - Csepel Utánpótlás SE 4-3 (0-0) 
Pasaréti út, vezette: Görgényi Zs. 
Gerrzo: Nagy G., Csilling (Nádai 41.p), Kelemen (Gérnyi 41.p), Tölgyesi, Kozéki, Abou-Wardeh (Schlecht 41.p), Gera, Némon, Török N., Nagy D., Tóth D. (Bartalus 41.p)  
CSUSE: Jakabó-Szentpétery, Bándy, Kovács Cs., Kovács B. (Siklósi 47.p), Harmati (Galuska 58.p), Müller (Jusztin 41.p), Török M., Gazdafi M., Bacsó, Béres (Nagy L. 73.p) 
Gólszerzők: Török N. 55.p, 61.p, 66.p, Schlecht 67.p ill. Gazdafi M. 44.p, Török M. 69.p, Galuska 80.p 
Rebecsák Szilárd vezetőedző: "Az első félidőben a rengeteg pontatlanság miatt nem tudtunk előnnyel a szünetre menni. A másodikban viszont az ellenfél tudott olyan játékost behozni, akit nem tudtunk tartani védekezésben. Ettől függetlenül büszke vagyok a fiúkra, hogy már a tabella elejéhez tartozó együttes ellen tudunk ki-ki meccset játszani."
Hajrá CSUSE! 

További cikkek:

Túra
Boldog új évet
2021.12.31.
Boldog új évet kívánunk a Csepel Utánpótlás Sportegyesület nevében minden szurkolónknak, játékosainknak és családtagjaiknak! ...
Túra
Boldog Karácsonyt
2021.12.24.
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk a Csepel Utánpótlás Sportegyesület nevében minden szurkolónknak, játékosainknak és családtagjaiknak! ...
Túra
Visszatekintő 5. rész - Felnőtt
2021.12.22.
A 2021-22-es idényben felnőtt csapatunk a BLSZ II. osztályú bajnokság 2. csoportjában szerepel. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület