Hírek

U15-ös vereség az Újpesttől

2020.11.15.
Az U15-ös bajnokság tizedik fordulójában az Újpest vendége volt a CSUSE.

U15-ös vereség az Újpesttől

A hazaiak magabiztos játékával nem tudtunk mit kezdeni ezen a napon. 13 találatukra mindössze egyszer, Török M. révén sikerült válaszolnunk. 
Újpest FC - Csepel UP SE 13-1 (8-0) 
Újpest:
Antal (Zserai 41.p), Keszler, Aksoy, Székely, Kelemen (Zakariás 41.p), Katona, Bagoly (Vékony 41.p), Szolcsányi (László 41.p), Gömbkötő (Benke 41.p), Tóth A., Lugosi (Miklósvári 41.p) 
CSUSE: Jakabó-Szentpétery, Kovács Cs., Müller, Bándy, Török M., Harmati, Gazdafi M., Bacsó (Németh R. 41.p), Béres, Kovács B., Jusztin K. (Siklósi 41.p) 
Gólszerzők: Katona 1.p, 14.p, 24.p, 30.p, 46.p, Lugosi 8.p, 32.p, Gombkötő 17.p, Bagoly 21.p, Tóth A. 64.p, Benke 71.p, 77.p, Miklósvári 73.p ill. Török M. 56.p 
Sárga lapok: Vékony 69.p ill. Török M. 39.p 
Rebecsák Szilárd vezetőedző: "Az ellenfelünk remek focit bemutatva, más sebességgel futballozott, győzelméhez gratulálunk. Az eredmény lehetett volna szorosabb, ha beállunk védekezni és nem akarunk a labdával semmit kezdeni. Viszont azt vallom, utánpótlásban képezni kell a srácokat, nem az eredmény a fontos. Az egész meccsen próbáltuk kihozni a labdát, az ellenfelet a saját térfelén letámadni, nem engedni nekik a labdakihozatalt, magasabban védekezni. Ezekbe a dolgokba sok hiba csúszott még, mind helyezkedésben, mind technikailag, mind a gyorsaságot tekintve. Azonban nem engedek ebből, most utánpótlásban kell ezeket a dolgokat megtanulni."
Hajrá CSUSE! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület