Hírek

U15-ös vereség az Újpesttõl

2021.04.21.
Az U15-ös bajnokság tizenkilencedik fordulójában az Újpest FC-t látta vendégül a CSUSE.

U15-ös vereség az Újpesttõl

Sajnos, a mérkõzést a vendégek irányították, akik kilenc alkalommal is a kapunkba találtak. Ezen a mérkõzésen csak a szépítésre futotta a mieinktõl. Gólunkat Török M. szerezte a 29. percben. 
Csepel Utánpótlás SE - Újpest FC 1-9 (1-5) 
Hollandi út, vezette: Tóth Cs. 
CSUSE: Jakabó-Szentpétery, Bándy, Németh R., Kovács B., Harmati (Jusztin 41.p), Müller, Török M., Chiorean (Galuska 50.p), Bacsó R., Gazdafi M. (Siklósi 58.p), Béres A. 
Újpest: Zserai (Ilosvay 41.p), Kühl, Miklósvári, Aksoy (Katona 41.p), Kelemen, Székely (Keszler 41.p), Vékány, Dori (Márkus 41.p), Vincze (Temesi 41.p), Szolcsányi, Tóth A. 
Gólszerzõk: Török M. 29.p ill. Vékony M. 10.p, 12.p, 20.p, Miklósvári 18.p, 60.p, Dori 39.p, Katina 62.p, Keszler 79.p, 80.p 
Sárga lap: Béres A. 71.p  
Rebecsák Szilárd vezetõedzõ: "A nagy különbség miatt csak saját magunkat okolhatjuk. Nem hittünk magunkban, bátortalanok voltunk. Feltett kézzel, önbizalom nélkül nem lehet ezt a sportot ûzni. Mindezek ellenére legalább 5-6 tiszta ziccert is kihagytunk, így nem lehetett más az eredmény. Bosszantó, mert ennél sokkal jobban tudunk már focizni."
Hajrá CSUSE! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet