Hírek

U15-ös hírek

2021.03.20.
Az elmúlt hetekben két mérkőzést játszott U15-ös csapatunk.

U15-ös hírek

Az UTE ellen sok esélyünk nem volt a pontszerzésre az első tavaszi fordulóban, mert a hazaiak 13 találatára egyszer sem tudtunk válaszolni.   
UTE - Csepel Utánpótlás SE 13-0 (3-0) 
Szusza Ferenc Stadion, vezette: Alafi B. 
UTE: Bánkuti (Posta 41.p), Mukai, Törteli, Cseh, Birkás-Kováts (Losonczki 41.p, Kis P. 60.p), Varga D., Dudás, Baranyai (Demeter 41.p), Pásztor, Széphalmi, Csuvikovszky 
CSUSE: Jakabó-Szentpétery, Bándy, Németh R., Kovács B., Harmati, Müller, Török M., Bacsó, Gazdafi M., Béres, Jusztin (Siklósi 41.p) 
Gólszerzők: Dudás 2.p, Varga D. 10.p, 50.p, 67.p, 68.p, Cseh 22.p, 46.p, 58.p, Törteli 53.p, 62.p, Kis P. 61.p, Losonczki 70.p, 76.p  
Rebecsák Szilárd vezetőedző: "Kíváncsian vártam az első tavaszi tétmeccsünket. Az első félidővel elégedett voltam, 2-3 figyelmetlenséget leszámítva a csapatszintű védekezésünk rendben volt. Támadásban, kár, hogy a 3-4 lehetőségünk közül nem tudtunk gólt szerezni. Félidőben kihasználtuk egyetlen cserénket és mivel a második félidő első percében megsérült egy játékosunk, így a teljes játékrészt emberhátrányban játszottuk le. Sajnos itt már nem tudtunk megfelelő partnerei lenni a bajnokság éllovasának, így a győzelmük teljesen megérdemelt, ugyanakkor a különbség túlzó."

A Pénzügyőr ellen már sokkal jobban játszottak a mieink. 
A második játékrész elején Müllernek, majd egy szerencsés öngólnak köszönhetően két gólos előnybe kerültünk, amire a folytatásban csupán egyszer tudott válaszolni a Pénzügyőr, így 2-1-re nyertünk. 
Csepel Utánpótlás SE - Pénzügyőr SE 2-1 (0-0) 
Hollandi, vezette: Kőhalmi Gy. 
CSUSE: Jakabó-Szentpétery, Bándy, Chiorean (Galuska 74.p), Kovács B., Harmati, Müller, Török M., Bacsó, Gazdafi M., Béres, Jusztin (Siklósi 54.p) 
Pénzügyőr: Gyertyánfy, Papp M., Horányi (Zrupkó 57.p), Völgyi, Csernyánszky (Bede 52.p), Kovács K. (Rosz D. 41.p), Pálos (Forgó 41.p), Szirt, Rosz T., Pócsik, Dalos 
Gólszerzők: Müller 48.p, Pócsik 49.p (öngól) ill. Rosz D. 57.p 
Sárga lapok: Siklósi 59.p, Bacsó 77.p, Török M. 80.p ill. Völgyi 68.p 
Rebecsák Szilárd vezetőedző: "Nem a legjobb előjelekkel vártuk a mérkőzést, hiszen volt egy pár hiányzónk. A srácok ettől függetlenül remekül játszottak, sok szép technikai illetve taktikai dolgot viszont láttam, azonban még ennél is több van bennük, amit edzéseken nap, mint nap bizonyítanak. Az első félidőben főleg mezőnyjáték folyt, helyzetbe viszont csak mi kerültünk, amiket sajnos nem tudtunk értékesíteni. A félidőben azt kértem a srácoktól, hogy maradjunk hátul ugyanolyan fegyelmezettek, mint eddig, és elől előbb-utóbb jönni fog a gól. Szerencsére így is lett, 2 gólos előnyre tettünk szert, azonban az ellenfél szépíteni tudott, egy szöglet után megkontrázott minket. Sajnos helyezkedési hibát vétettünk, de a három pont sorsát ez nem befolyásolta. Rúghattunk volna még egy-két gólt, hogy ne kelljen a végén izgulni, hiszen a helyzeteink megvoltak, de a győzelmet nem kell megmagyarázni. Mindenkivel maximálisan elégedett voltam."

Hajrá CSUSE!
 

További cikkek:

Túra
Újra pályára lépett az U13
2021.10.19.
Az U13-as torna sorozat legutóbbi állomásán a Hollandi úton lépett pályára csapatunk. ...
Túra
Döntetlent játszott felnőtt csapatunk
2021.10.19.
A bajnokság hetedik fordulójában a Pueblát látta vendégül felnőtt csapatunk. ...
Túra
Újabb bravúros U15-ös győzelem
2021.10.19.
U15-öseink a bajnokság második helyén álló UTE Grassroots csapatát látták vendégül szombaton. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület