Hírek

U11-es csapatunk Budaörsön futsalozott!

2019.04.15.

U11-es csapatunk Budaörsön futsalozott!

Horváth Zoltán számolt be csapata tejlesítményéről: "Egy nagyon színvonalas futsal tornán voltunk Budaörsön, az Aramis meghívásának tettünk eleget. Nagyon jó csapatokkal találkoztunk, többek között Aramis, Cső - Montage és Kispest.  Igen szoros meccseket játszottunk, győztünk, kikaptunk és döntetlen játszottunk a Kispest ellen (amely minden csapatot megvert) és valószínű, hogy a srácoknak nagy impulzust adott az, hogy az egész csarnok azt skandálta: Hajrá Csepel! A torna végén rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a szakma és a szülők részéről is! Külön öröm, hogy a torna legkiemelkedőbb játékosát a mi csapatunk adta (Marton László) Gratulálok az egész csapatnak! Mindenki nagyon jól érezte magát és remélem sok ilyen tornán fogunk részt venni! Hajrá Csepel".

További cikkek:

Túra
3-0-s futsal vereség a DEAC-tól
2021.12.03.
A női NB I-es futsal bajnokság hetedik játéknapján a DEAC vendége volt a CSUSE. ...
Túra
Vereséggel zárt felnőtt csapatunk
2021.12.03.
A BLSZ II. osztályú bajnokság utolsó idei fordulójában a bajnoki címre törő TFSE vendége volt a CSUSE felnőtt csapata. ...
Túra
A Pestszentimrét is legyőzte az U15
2021.12.03.
Az U15-ös bajnokság tizenharmadik fordulójában a Pestszentimrét látta vendégül a CSUSE. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület