Hírek

Rengeteg jó eredmény mellett tornagyőzelemnek is örülhettünk!

2018.01.23.
Hétvégén több versenyen, több korosztályban is pályára léptünk. Játékosaink nagyszerű eredményeket értek el, megkérdeztük edzőiket is a remek teljesítményekről. A cikk a kép alatt folytatódik!

Rengeteg jó eredmény mellett tornagyőzelemnek is örülhettünk!

 

2011

A legkisebbjeink a VII. RAFC Farsangi Kupán léptek pályára. Ha már ott voltak, meg is szerezték az első helyet. 

A mérkőzések eredményei:

Csepel UPSE - Dunakanyar Régió UFC  3:1
Csepel UPSE - Mészőly Foci Suli   3:2
Ikarus BSE - Csepel UPSE   3:3
Csepel UPSE - RAFC  3:0
BP Honvéd FC - Csepel UPSE  2:3

A tornáról Carvalho Adilson edzőt kérdeztük: "Egy remek hangulatú tornán vettünk részt, ahol gyermekeink nagyon jól érezték magukat. Az edzésen tanultakat nagyon jól alkalmazták a srácok, elégedett vagyok a látottakkal. Sok sikert kívánok az összes résztvevő csapatnak, HAJRÁ MAGYAR ÚTÁNPÓTLÁS ".

 

2010

Eggyel nagyobb korosztályunk szintén a RAFC tornán ért el nagyszerű eredményt. A rendkívül erős mezőnyben az 5. helyet sikerült megszerezni.

Horváth Zoltán edző értékelt: "A hétvégén részt vettünk a RAFC kupán a U8 -as csapattal! Tudtuk, hogy ilyen mezőnyben nehéz dolgunk lesz, viszont így utólag ha jobban odafigyelünk és bátrabbak vagyunk, éremmel térhetünk volna haza. Én büszke vagyok a fíúkra és már várom a következő hétfőt, hogy a meggyógyult három játékossal (akik nagyon hiányoztak hétvégén) dolgozzunk tovább és egyre erősebb csapat legyen ez a korosztály is".

 

U13

A 13 év alatti játékosaink a BLSZ Országos Futsal U13 "F" Csoportjának 1. fordulójában léptek pályára 3 mérkőzés erejéig, melyeken nagyszerű játékkal a következő eredményeket érték el:

Csepel UP SE - ASI DSE  3:0

CSHC'94 - Csepel UP SE  0:9

Mészöly Focisuli - Csepel UP SE  3:1

Fazekas Attila értékelése: "Az első két mérkőzést fegyelmezett, tetszetős játékkal meg is nyerték simán. Igen ám, de pihenés  nélkül jött a legnehezebb csapat. Nagyon látszott a csapatomon a fáradtság. Már nem úgy mozogtak, nem úgy fogadtak szót, önfejűsködtek. Ráadásul az első félidőben kihagytuk a ziccereket. Simán vezethettünk volna kettő-három góllal, de 0:0-lal  fordultunk. A félidőben többen cserét kértek, de csak egy cserém volt. Így azt kértem, tegyenek meg mindent. Sajnos jött a vita az ellenféllel és a játékvezetővel, ami nekünk nem tett jót, gólt kaptunk belőle. Így aztán vereség lett a vége. Kár érte, mert lehetett volna meglepetés, mivel az ellenfél több játékosa az MTK-ban focizik. Csapatom mentségére szóljon, hogy ha nem a harmadik meccsünk, akkor más az eredmény.

Gratulálunk a csapatnak és Fazekas Attila edzőnek! 

 

U15

Az U15 csapatunk vasárnap Dabason teremtornán vett részt. 5 csapat részvételével, körmérkőzéses rendszerben lett lebonyolítva a torna.

Eredmények: 

Monor - Csepel UP SE  1-6

Dabas FC - Csepel UP SE  0-0

Pilis - Csepel UP SE 0-8

Ócsa - Csepel UP SE  1-2

Helyezések:

1. Dabas FC

2. Csepel UP SE

3. Ócsa

4. Monor

5. Pilis

 

Andrási Zoltán edző: "Nagyon jó hangulatban telt az egész torna a szép dabasi OBO Arénában. A csapat nagyszerű hozzáállással bizonyította, hogy bármelyik csapattal fel tudja venni a versenyt. A mérkőzések során több szép akciót, gólt, cselt és szerelést láttam. A sok gól mellet, rengeteg kapufát rúgtunk és jó pár helyzetet is elpuskáztunk. Jó volt látni, hogy a csapat egységesen, egymást kisegítve játszott. Külön kiemelném a Dabas elleni mérkőzést, ahol 2 jó csapat csapott össze, időnként szikrázó párharcokkal. Mindkét kapu előtt akadtak helyzetek, de a legnagyobb előttünk adódott, ezt sajnos nem sikerült kihasználni, így igazságos döntetlen született. A dobogó legfelső fokáról csupán a gólkülönbségünk miatt maradtunk le. Öröm számunkra, hogy a legjobb kapus Molnár Levente és a gólkirály Horváth Zolta lett. "

A csapat tagjai: Molnár Levente, Abdul Kader Ádel, Kékesi Gábor, Márics Milán, Weisz Viktor, Horváth Zolta, Merza Roland, Szén Ádám, Jász Gergő, Beri Balázs

Gratulálunk a Csapatnak!!!

 

 

További cikkek:

Túra
Boldog új évet
2021.12.31.
Boldog új évet kívánunk a Csepel Utánpótlás Sportegyesület nevében minden szurkolónknak, játékosainknak és családtagjaiknak! ...
Túra
Boldog Karácsonyt
2021.12.24.
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk a Csepel Utánpótlás Sportegyesület nevében minden szurkolónknak, játékosainknak és családtagjaiknak! ...
Túra
Visszatekintő 5. rész - Felnőtt
2021.12.22.
A 2021-22-es idényben felnőtt csapatunk a BLSZ II. osztályú bajnokság 2. csoportjában szerepel. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület