Hírek

Remekül szerepeltek utánpótlás csapataink!

2019.03.11.
Hétvégén folytatódtak a bajnoki mérkőzések és tornát is rendeztünk a fiatalabb korosztályok számára.

Remekül szerepeltek utánpótlás csapataink!

 

A 15 év alattiak kispadjára hétvégén Ányos Zoltán szakosztályvezető ült le a továbbképzésen lévő Kalmár Adrián helyett. 

"U15-ös gárdánk szombaton a bajnokságot vezető Gloriett csapatát fogadta hazai környezetben. Nehéz mérkőzésre számítottunk, az őszi összecsapást is figyelembe véve. A téli átigazolási időszakban sok labdarúgót igazoltunk, izgalommal vártuk, hogy mutatkoznak be tavasszal. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első 10 percben előnyre tettünk szert, amit nem is engedtük ki a kezünkből. Nagyon jól dolgoztak a srácok, alázatosan küzdöttek! Kiemelni nem szeretnék senkit sem, de ha Bársony Domán így játszik ezután is, akkor gólkirályi babérokra törhet. Nagy megtiszteltetés volt, hogy Kalmár Adrián csapatát irányíthattam, melyben Fazekas Attila volt segítségemre! Gratulálok az egész csapatnak, köszönet a szülőknek".

Az U11 hétvégi szerepléséről Horváth Zoltánt kérdeztük:

"Szombaton rendeztük meg az második ÁMK kupát. Mi két csapatot indítottunk ugyanúgy, mint az előző kupán. Mindkét csapatnál, 1-1 meccset leszámítva, elégedett vagyok a teljesítményünkkel. Minden mérkőzésen nagy küzdelmet láthatott a közönség, és az edzők nagy örömére időnként párosult szép és tudatos játékkal minden csapat részéről. Az elsődleges cél az volt, hogy az edzéseken megtanult elemekkel, felszabadult és szép játékkal rukkoljunk elő. Mindkét csapatomnak szívből gratulálok, hogy sikerült olykor-olykor szemet gyönyörködtető játékkal megszerezni az első illetve a harmadik helyt ".

Az U9 szintén az ÁMK-ban rendezett tornán lépett pályára. Váczi Dániel edző számolt be a tapasztalatairól:

"Öt jó mérkőzést tudtunk játszani, melyeken partiban voltunk az ellenféllel. A mutatott játékkal elégedett vagyok, sok pozitívumot ki lehet emelni és sok jó egyéni teljesítményt is láthattunk, sajnos ez eredményben nem mindig mutatkozott meg, de az összes mérkőzésünk szorosra sikeredett. Kis szerencsével a 3. helyet vélemény szerint elcsíphettünk volna. A torna győztesével is döntetlent játszottunk, úgy, hogy az egész mérkőzésen mi vezettünk és az utolsó percben kaptuk az egyenlítő gólt. Úgy gondolom, ebből a tornából lehet meríteni és a következő tornákról már éremmel a nyakunkban jöhetünk majd haza ismét a srácok nagy örömére". 

További cikkek:

Túra
3-0-s futsal vereség a DEAC-tól
2021.12.03.
A női NB I-es futsal bajnokság hetedik játéknapján a DEAC vendége volt a CSUSE. ...
Túra
Vereséggel zárt felnőtt csapatunk
2021.12.03.
A BLSZ II. osztályú bajnokság utolsó idei fordulójában a bajnoki címre törő TFSE vendége volt a CSUSE felnőtt csapata. ...
Túra
A Pestszentimrét is legyőzte az U15
2021.12.03.
Az U15-ös bajnokság tizenharmadik fordulójában a Pestszentimrét látta vendégül a CSUSE. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület