Hírek

Mozgalmas hétvégét tudhat maga mögött a Csepel Utánpótlás Sportegyesület!

2018.05.28.

Mozgalmas hétvégét tudhat maga mögött a Csepel Utánpótlás Sportegyesület!

 

Bajnoki mérkőzésen szerepelt az U14-es csapatunk, melyet meg is nyert a Pomáz csapata ellen, míg az U11-es korosztályunk Budatétényben lépett pályára Bozsik Tornán. A szokásos versenyprogramon túl egyesületünk két eseményt is szervezett erre a hétvégére!

Május 26-án, szombaton az U13-as korosztály Bozsik Tornáját bonyolítottuk le a Csepel Stadionban. A kiemelt „A” csoport küzdelmei 14:00-tól 7 csapattal zajlottak, majd 15:50-től a „B” csoport következett 6 csapattal. Színvonalas mérkőzések jellemezték a tornát, melyet az eső sem tudott tönkretenni. A Csepel Utánpótlás SE csapata mind az 5 mérkőzését megnyerte.

Május 27-én, vasárnap a csepeli Daru dombnál Intézményi Bozsik Fesztivált tartott egyesületünk. A rendezvényen 14 csepeli óvodából érkeztek gyermekek. A gyermeknapi eseményre labdás illetve labda nélküli mozgáskoordináció fejlesztő feladatokkal és természetesen mérkőzésjátékkal készültek kollégáink, melyek nagy örömet okoztak a résztvevő ovisoknak.  

Kapcsolódó galéria:

További cikkek:

Túra
3-0-s futsal vereség a DEAC-tól
2021.12.03.
A női NB I-es futsal bajnokság hetedik játéknapján a DEAC vendége volt a CSUSE. ...
Túra
Vereséggel zárt felnőtt csapatunk
2021.12.03.
A BLSZ II. osztályú bajnokság utolsó idei fordulójában a bajnoki címre törő TFSE vendége volt a CSUSE felnőtt csapata. ...
Túra
A Pestszentimrét is legyőzte az U15
2021.12.03.
Az U15-ös bajnokság tizenharmadik fordulójában a Pestszentimrét látta vendégül a CSUSE. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület