Hírek

Kiváló eredménnyel kezdték az évet női labdarúgóink!

2020.01.05.

Kiváló eredménnyel kezdték az évet női labdarúgóink!

 

Kincses Ernő értékelte a lányok teljesítményét: "a 2020-as évet az Ercsiben rendezett, Újévi Tornával kezdtük meg. Két csapattal vettünk részt. A Fehér csapat az A csoportba került, a Kelen Zöld, a Tárnok és a Kormányőr csapataival együtt.  Ebben a csoportban a harmadik helyet sikerült megszereznünk. A Piros csapat a B csoportba került, a Kelen Piros, a Kelen Fehér és a BVSC csapatával. Itt sikerült a csoport élén zárni (az eredmények: CSUSE Piros - Kelen Fehér 2-0 (Diamant 2) CSUSE Piros - BVSC 2-0 (Diamant 2) CSUSE Piros - Kelen Piros 4-1 (Diamant 4). A Fehér csapatunk az 5. helyért játszhatott, de ott sajnos a Kelen Piros csapata legyőzte 2-0 ra, így 6.helyen zárt összesítésben. A Piros csapatunk az elődöntőben a Tárnok csapatával játszott és büntetőkkel jutott a döntőbe. A büntetőket tőlünk Diamant, Horváth, Pável és Kocsis belőtte és az egész nap szenzációsan védő Kovács Angéla a negyedik büntetőt kivédte, így döntőbe kerültünk. Sajnos ott már nagyon fáradtak voltunk, mivel 6 mezőnyjátékossal oldottuk meg a tornát. A döntőben már nem működött az addigi jó játékunk, a Kelen Zöld csapatától vereséget szenvedtünk. Csapatunk végül ezüstérmes lett. Gratulálok a lányoknak".

Hajrá Csepel!

 

További cikkek:

Túra
3-0-s futsal vereség a DEAC-tól
2021.12.03.
A női NB I-es futsal bajnokság hetedik játéknapján a DEAC vendége volt a CSUSE. ...
Túra
Vereséggel zárt felnőtt csapatunk
2021.12.03.
A BLSZ II. osztályú bajnokság utolsó idei fordulójában a bajnoki címre törő TFSE vendége volt a CSUSE felnőtt csapata. ...
Túra
A Pestszentimrét is legyőzte az U15
2021.12.03.
Az U15-ös bajnokság tizenharmadik fordulójában a Pestszentimrét látta vendégül a CSUSE. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület