Hírek

Kikaptunk az Újpesti Flottától

2020.10.14.
A BLSZ III. osztályú bajnokság hatodik fordulójában az Újpesti Flottát látta vendégül felnőtt csapatunk.

Kikaptunk az Újpesti Flottától

A listavezető Vadászi és Bűkős góljával kétgólos vezetéshez jutott, amire a mieink Mészáros M. révén válaszoltak a 71. percben. Ezt követően ugyan mindent megtett az egyenlítésért csapatunk, de ez ezen a napon nem sikerült, így elvesztettük bajnoki veretlenségünket. 
Csepel UP SE - Újpesti Flotta 1-2 (0-1) 
CSUSE:
Mohácsi T., Szén Sz., Horváth Á., Hegyes M., Mészáros, Györkei, Baráth, Maafi Dávid, Szűcs B., Németh G., Mercz (Maafi Dániel 56.p) 
Újpest: Gárdosi, Buják (Szabó D. 75.p), Dudu (Yusuf 81.p), Lőrincz, Velkey, Mohácsi B., Bűkős (Pados 54.p), Lehoczki, Bodó, Kovács R., Vadászi (Harmati 86.p)
Gólszerzők: Mészáros 71.p ill. Vadászi 43.p, Bűkős 51.p 
Sárga lapok: Németh G. 39.p, Szén Sz. 63.p, Györkei 89.p ill. Lehoczki 69.p 
Kiállítva: Bűkős 67.p 
Németh Gábor vezetőedző: "A rengeteg hiányzónk miatt tudtuk, hogy nem lesz egyszerű ez a hétvége. Pechünkre egy jó erőkből álló motivált csapattal találtuk magunkat szembe. Két megoldható szituációból kaptunk gólokat, amiket követően futnunk kellett az eredmény után. Ezen a napon ez túl nagy feladatnak bizonyult, így csak a szépítésre futotta. A helyzetek alapján igazságos vendég győzelem született."
Hajrá CSUSE!

További cikkek:

Túra
Ötvenezer Forintot kapott a CSUSE a Plazma Csepeltől
2021.07.12.
2021. július 5-én, az a megtiszteltetés érte Egyesületünket, hogy a Plazma Csepel ötvenezer Forintot adományozott a Csepel Utánpótlás Sportegyesületnek. ...
Túra
Legyél Te is a Csepel Utánpótlás SE játékosa
2021.06.03.
A Hollandi úti focipályára várjuk azokat a 2003 és 2008 közötti születésű lányokat, illetve a 2005 és 2010 közötti születésű fiúkat, akik szeretnek focizni, szeretnének új barátokat megismerni, ...
Túra
5-1-re nyert felnőtt csapatunk a BKV II ellen
2021.06.01.
A bajnokság 26. fordulójában a BKV II-t látták vendégül felnőtt játékosaink. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület