Hírek

Ismét remek eredményeket értünk el!

2018.02.12.
Első hely; győzelem a Csepel FC ellen!

Ismét remek eredményeket értünk el!

 

2012

Az U6-es csapataink a VII. Farsangi RAFC Kupán szerepeltek. Nagy küzdelem után egyik csapatunk harmadik, míg a másik az ötödik helyen zárt. Carvalho Adilson edző értékelt: "A tegnapi RAFC kupán az egyik csapatunk a harmadik, a másik csapatunk az ötödik helyezést érte el. Mindkét csapatnál rengeteg fejlődést láttam. Mind egyénileg, mind pedig csapat szinten. Azt gondolom, hogy a jövőben fogjuk igazán érezni a mostani és a korábbi tornák tapasztalatait. Külön kiemelnék két momentumot a meccsekről. A külsővel, belsővel való koordináció és passz pontosság és hatékonyság magasszintű alkalmazása az egyik. A másik a reakcióidő csökkenése, a helyzet felismerés, amely megmutatkozott abban is, hogy két gyönyörű kapásgólt is lőttek a játékosaim. Azt gondolom, ha ezeket a készségeket ebben a fiatal korosztályban rutinszerűvé tudjuk formálni, akkor a magasabb korosztályba kerülésük alkalmával méginkább fejlődőképessek lesznek. Köszönöm a szervezőknek ezt a tökéletes tornát, Nagyon jó hangulatú és küzdelmes mérkőzéseken fejlődhettek a játékosaim. "

 

2010

A 2010-es korosztályunk két hét alatt két komoly megmérettetésen vett részt. Komáromban a dobogó második fokára állhattak fel Horváth Zoltán tanítványai, míg a Soroksári Sportcsarnokban megrendezett utánpótlás tornáról 1. helyezéssel térhettek haza! 

Horváth Zoltán edző értékelése: " A 2010-es csapatunk két hét alatt két színvonalas tornán vett részt! Úgy gondolom, hogy az eredmények önmagukért beszélnek. Komáromi tornán második helyezést értünk el, gólaránnyal lemaradva az első helyről, amit a Soroksári Kupán visszaadott a sors és megnyertük gólaránnyal, kapott gól nélkül! Nagyon büszke vagyok a játékosaimra és gratulálok mindenkinek! Komáromban a legjobb kapusnak Paraliticci Sámuelt, míg a Soroksáron a legjobb játékosnak Zeffer-Bartha Axelt választották meg. De rajtuk kívül még sokan kiemelkedően futballoztak a csapatunkból. "

2009

A legkisebbekhez hasonlóan a 2009-esek is részt vettek a VII. Farsangi RAFC Kupán. Horváth Zoltán edző összefoglalója: "A 2009-es korosztállyal is részt vettünk a RAFC kupán, ahol 4. helyezést értünk el, viszont bátrabb játékkal akár érmet is szerezhettünk volna. Kiemelném Martin Bendegúz játékát, de az egész csapatot dícséret illeti. Gratulálok, de dolgozunk tovább, hogy még többet fejlődhessünk a szebb játék érdekében! "

2007

Kardos József csapata Komáromban vett részt tornán: "Erős torna volt. Ahhoz képest, hogy csak 8-an voltunk, helyt álltunk. 6 meccset játszottunk délután, ami soknak mondható, de ahogy teltek a meccsek egyre jobban ment a játék. Azt mondhatom, hogy az utolsó meccsen játszottunk a legjobban. Győr kiemelkedő volt. Komárom is nagyon erős csapattal képviseltette magát. Rangos torna volt, az biztos, 6. helyen végeztünk 2 döntetlennel."

 

U13

Az U13-as és az U15-ös csapatunk is pályára lépett a BLSZ Országos Futsal korosztályos bajnokságaiban.

Andrási Zoltán edző értékelte a 2. fordulót az U13-nál:

"Az U13-as csapat szombaton bizonyította, hogy milyen ügyesen, kombinatívan tudnak futballozni és meggyőző játékkal előbb a KISE csapatát verte 6-2-re, majd az Emericius KSE csapatát győzte le 8-0-ra. A góllővésben Borbély Bence járt az élen 6szor volt eredményes. Gratulálok a csapat minden egyes tagjának!

A következő fordulóban is remek teljesítményt nyújtottak játékosaink (Pénzügyőrt 3:2-re, Kelen SC csapatát és az UTE-t egyaránt 3:1-re megverték), így összesítésben 3 forduló után a 2. helyet sikerült megszerezni az BLSZ Országos Futsal U13 "F" csoportjában. Gratulálunk a fiúknak!

A futsal bajnokságon túl is szerepeltünk teremben az U13-as korosztállyal. Fazekas Attila vezetésével a X.Styron Kupán 4. helyezést értünk el. Gratulálunk a csapatnak!

U15

Andrási Zoltán edző értékelte a 3. fordulót az U15-nél:

Az U15 csapat vasárnap lépett pályára hazai pályán a csepeli ÁMK tornateremben. Az első mérkőzésen a Csepel FC csapatát sikerült felülmúlnunk 6-2 arányban. A fiúk odatették magukat és sok helyzetet kialakítva megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. A második mérkőzésen a Városgazda csapatával találkoztunk, ahol egy nagyon erős ellenfél ellen verereséget szenvedtünk. Az első játékrészben megcibáltuk az oroszlán bajszát és szorossá tettük a játékot, fegyelmezetten jól futballoztunk. Sajnos a második félidőben nem tudtunk koncentrálni 3 perc alatt 3 gólt kaptunk ezzel eldőlt a mérkőzés. Itt szeretném megköszönni a három 2005 játékosunknak (Nagy Zétény, Borbély Bence, Esmat Zeki), hogy az idősebbek között szerepeltek és játékukkal segítették a csapatot. Összeségében pozitív hétvégét zártunk, gratuláció illeti az U15 csapatot is! "

A futsal bajnokságát végét a 4. forduló jelentette, ismét Andrási Zoltánt kérdeztük: "az utolsó játéknapon a két utolsó helyen álló csapat ellen játszottunk. Az első mérkőzésen lassan, sok hibával, nagyképűen, az ellenfelet lenézve játszottunk, aminek meg is lett az eredménye: 3-3-as döntetlen a Szent Pál akadémia ellen. A két mérkőzés szünetében az öltözőben fejmosást tartottam, ennek köszönhetően, a Mészöly Focisulit csapatát simán 8-3-ra vertük. Itt már láttam tudatos támadásokat, amiket türelmesen kijátszottunk üres kapura. A csapat az 5. helyen végzett, ami a realitásnak megfelel."

 

 

További cikkek:

Túra
3-0-s futsal vereség a DEAC-tól
2021.12.03.
A női NB I-es futsal bajnokság hetedik játéknapján a DEAC vendége volt a CSUSE. ...
Túra
Vereséggel zárt felnőtt csapatunk
2021.12.03.
A BLSZ II. osztályú bajnokság utolsó idei fordulójában a bajnoki címre törő TFSE vendége volt a CSUSE felnőtt csapata. ...
Túra
A Pestszentimrét is legyőzte az U15
2021.12.03.
Az U15-ös bajnokság tizenharmadik fordulójában a Pestszentimrét látta vendégül a CSUSE. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület