Hírek

Ismét nagyszerű hétvégét hagytunk magunk mögött!

2019.10.08.

⚽️   Az U11-es csapat küzdelmeiről Horváth Zoltán számolt be: „A vasárnapi pestszentimrei Bozsikon két csapattal vettünk részt, ahol a jó eredményeket értünk el, de ennél még fontosabb, hogy mindez nagyszerű játékkal párosult. Gratulálok a srácoknak”.

⚽️   A 13 éven aluliak szintén Bozsikon szerepeltek. Szabó Zoltán értékelt: „Nagyon elégedett vagyok, mivel minden mérkőzésen csapatként, egységesen működtünk. A jó játék ráadásul győzelmekkel párosult. Gratulálok a srácoknak”.

⚽️ Az U17-es gárdánk a Felsőpakony vendégeként ért el győzelmet, egy gólokban rendkívül gazdag mérkőzésen. Andrási Zoltánt kérdeztük: „nagy esőben játszottuk a mérkőzést, ez mindenkit megzavart és egy őrült meccs kerekedett belőle. Az 1. félidő 18. percében Szén Ádám súlyos sérülést szenvedett, kifordult a térde, kórházba kellett vinni, műtét vár rá. Ez nagyban befolyásolta az első félidei játékunkat, így ellenfelünk 4:2-es vezetéssel ment pihenőre. A szünetben rendeztük a sorokat Fazekas Attila segítségével és a 2. játékrészben egyértelművé tettük, ki a jobb csapat, így 10:7-re hoztuk a mérkőzést. Ezt a győzelmet Ádámnak ajánljuk és mihamarabbi felépülést és gyógyulást kíván az egész csapat”.

⚽️ Kalmár Adrián férfi együttese továbbra is vezeti a tabellát, ismét 3 pontot szereztek a BLSZ IV. küzdelmeiben: „jó iramú mérkőzést játszottunk a hétvégén! Jó volt látni, hogy a csapat a lassú tempójú mérkőzések után is így fel tud pörögni és ismét győzni tudtunk. A diadalból minden egyes játékosunk kivette a részét, csapatként sikeresen működtünk. Örülök, hogy látszott a fiúkon a győzni akarás és a küzdeni tudás”.

⚽️ Kincses Ernő női gárdái is dicséretet érdemelnek: „az NB2-es csapatunkkal két vesztes mérkőzés után, végre sikernek örülhettünk a Ziccer NLSE ellenében. Az első félidőben szervezetten játszó ellenfelünk a második félidőre elfáradt és így sorba tudtuk kialakítani a helyzeteket, melyek közül többet ki is használtunk. A megyei 3/4 pályás gárdánk folyamatosan fejlődik! Nagyon sok energiát mozgattunk meg, hogy pontot tudjunk szerezni, de sajnos két egyéni hiba megakadályozott minket ebben. Gratulálok a lányoknak”.

Hajrá Csepel!

További cikkek:

Túra
3-0-s futsal vereség a DEAC-tól
2021.12.03.
A női NB I-es futsal bajnokság hetedik játéknapján a DEAC vendége volt a CSUSE. ...
Túra
Vereséggel zárt felnőtt csapatunk
2021.12.03.
A BLSZ II. osztályú bajnokság utolsó idei fordulójában a bajnoki címre törő TFSE vendége volt a CSUSE felnőtt csapata. ...
Túra
A Pestszentimrét is legyőzte az U15
2021.12.03.
Az U15-ös bajnokság tizenharmadik fordulójában a Pestszentimrét látta vendégül a CSUSE. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület