Hírek

Ismét eseménydús hétvégét zártunk

2019.01.15.

Ismét eseménydús hétvégét zártunk

 

A tornákról ismét edzőink értékelésével szeretnénk tudósítani:

Kardos József az U7 edzője: (Pereg Kupa) "Legtöbb játékosomnak az első tornája volt a mostani. Nagyon elégedett vagyok minden gyermek hozzáállásával, külön örülök neki, hogy sok gólt értünk el a mérkőzéseinken, melyek pozitív élményeket jelentettek játékosainknak. A tapasztalatszerzés mellett egy alkalommal sikerült győztesen elhagynunk a játékteret. Gratulálok a csapatnak".

Váczi Dániel az U9 edzője: A hétvégi tornát mind a gyerekek, szülők, mind én is nagyon vártam, mivel először szerepeltünk így együtt, mint CSAPAT. Az első mérkőzésen a Halásztelek ellen egy nagyon küzdelmes mecsen a fiúk az utolsó percben szereztek egy szemfüles gólt, így egyből egy gyozelemmel tudtunk kezdeni (1-0). A második mérkőzésen is remekül játszott a csapat, rengeteg kapuralövéssel, sok szép megmozdulással egy döntetlent (1-1) tudtunk elérni egy balszerencsés öngól miatt, pedig győzelmet érdemelt volna a csapat a játék képe alapján. A 3. mérkőzésen dőlt el, hogy az első vagy harmadik helyért fogunk játszani a csoportmérkőzések után. Öröm volt látni, hogy mennyire lelkesek voltak a srácok mindenki nagyon koncentrált, mindeki győzni szeretett volna. Így is lett, a csapat magabiztosan nyert (3-1). Ezen a meccsen nagyon felszabadultan játszottunk, szép gólokat szereztünk, latszott rajtuk, hogy élvezik a játék minden percét. A csoportot megnyertük 7 ponttal, így következett a döntő mérkőzés. Egy nagyon ügyes, tehetséges gyerekekből álló Darazsak (Szigethalom) csapata ellen. Nagyon kiélezett küzdelem folyt a pályán rengetek párharcot láthattak a nézők, nagy csata folyt az első helyért. Igazából egyik csapatnak sem volt komoly gólhelyzete. A mérkőzés végén sikeresen letámadtuk az ellenfelet és egy egyéni hibát kihasználva szép gólt tudtunk szerezni, így 1-0-ra győztünk és meglett a Csapatnak a tornagyőzelem!!! Összeségében remek hangulat volt a tornán, nagyon nagy élmény volt a gyerekeknek. Mindenki örült, mivel mindenki részese volt a sikernek, mindenki sok játékpercet töltött a pályán, mindenki hozátett, hogy végül megnyerjük a kupát. Egy dolgot emelnék ki: minden játékos a saját tudása legjavát adta bele és mindenki küzdött az utolsó percig!!! A szülőknek külön köszönet jár, mivel a tornán a legjobb szurkolótáborunk nekünk volt! Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettünk a tornán! Hajrá CSUSE ".

Horváth Zoltán az U11 edzője: "Két futsal mérkőzést játszottunk hétvégén. Egy vereség és egy győzelem volt a mérlegünk. Az első mérkőzésen egy erős ellenféllel szemben maradtunk alul, ahol meglátásom szerint több fizikálisan igen fejlett játékos lépett pályára, nagyon megnehezítették a dolgunkat. A következő mérkőzésen győzelemet értünk el, szép játékkal, sok góllal. Gratulálok a csapatnak! Várjuk a következő fordulót, hogy egy mégjobb produkcióval rukkoljunk elő".

Ányos Zoltán szakosztályvezető: "U13-as csapatunkkal Kiskunlacházán a Pereg Kupán szerepeltünk. Nehéz sorsolással és sok hiányzóval vágtunk neki a küzdelmeknek. Nagyon szeretném megdícsérni a résztvevő labdarúgóinkat, mert a legnehezebb ellenfél ellen is sokáig őrizni tudtuk a döntetlent. Kevés helyzetet tudtunk kialakítani, de rendkívül keményen küzdöttünk minden mérkőzésen. Biztos vagyok benne, hogy a következő tornákon eredményesebben, több gólt szerezve fogunk szerepelni, jó tapasztalat volt számunkra ez a megmérettetés. Gratulálok az egész csapatnak"

Kalmár Adrián az U13 és az U15 edzője:  " Az U15-ös hétvégi futsal fordulóban léptünk pályára. Mind a két mérkőzésen az első félidőben jól teljesítettünk, de sajnos a második félidőkben elfogytunk. Aminek viszont nagyon örülök, hogy láttam pozitív változásokat, több játékosomon láttam az egyéni fejlődést. Dolgozunk tovább, előbb-utóbb meg lesz az eredménye".

Minden csapatunknak gratulálunk! Hajrá Csepel!

További cikkek:

Túra
3-0-s futsal vereség a DEAC-tól
2021.12.03.
A női NB I-es futsal bajnokság hetedik játéknapján a DEAC vendége volt a CSUSE. ...
Túra
Vereséggel zárt felnőtt csapatunk
2021.12.03.
A BLSZ II. osztályú bajnokság utolsó idei fordulójában a bajnoki címre törő TFSE vendége volt a CSUSE felnőtt csapata. ...
Túra
A Pestszentimrét is legyőzte az U15
2021.12.03.
Az U15-ös bajnokság tizenharmadik fordulójában a Pestszentimrét látta vendégül a CSUSE. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület