Hírek

Hétvégén megkezdődtek a bajnoki küzdelmek!

2019.03.05.
Két korosztályunk is lejátszotta az első tavaszi bajnokiját.

 

Az U16-os csapat 4:3-as győzelméről Andrási Zoltán nyilatkozott: 

"Nagyon vártuk már az első tavaszi mérkőzést. A Pestszentimre csapata jelenleg utolsó a tabellán, de télen teljesen kicserélődött a kerete, nagyon megnehezítették a dolgunkat. Jól kezdtünk, a megítélt 11-est kihasználtuk, de a helyzeteinket nem tudtuk többnyire berúgni, így minimális előnnyel fordulhattunk. Igyekeztünk jobban felpörgetni a játékot, de a befejezéseknél hiányzott a gól. A megszerzett előnyünket 2 szarvashibából sajnos leadtuk, ezért izgalmas lett a vége. Szép fejesgóllal a magunk javára fordítottuk a találkozót, gratulálok a győzelemhez".

Az U15-ös csapat teljesítményét Kalmár Adrián értékelte:

"Hétvégén a Városgadza csapata ellen játszottunk. Nagyon sok új játékossal álltunk fel, aminek rendkívül örülök. A csapat mivel először lépett pályára ebben az összeállításban, nem sikerült eredményesen futballozni, a megfelelő mozgások hiányoztak, de a játékosok szorgálmát látva előbb-utóbb ezen a téren is előrébb leszünk. Gratulálunk az ellenfélnek a győzelemhez, dolgozunk tovább".

 

További cikkek:

Túra
3-0-s futsal vereség a DEAC-tól
2021.12.03.
A női NB I-es futsal bajnokság hetedik játéknapján a DEAC vendége volt a CSUSE. ...
Túra
Vereséggel zárt felnőtt csapatunk
2021.12.03.
A BLSZ II. osztályú bajnokság utolsó idei fordulójában a bajnoki címre törő TFSE vendége volt a CSUSE felnőtt csapata. ...
Túra
A Pestszentimrét is legyőzte az U15
2021.12.03.
Az U15-ös bajnokság tizenharmadik fordulójában a Pestszentimrét látta vendégül a CSUSE. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület