Hírek

Hatalmas élményben lehetett része kollégánknak!

2020.01.27.
Szabó Zoltán a DEAF CHAMPIONS LEAGUE-ben az SSC futsal csapatát irányította

Hatalmas élményben lehetett része kollégánknak!

 

A 7. alkalommal megrendezésre kerülő European Deaf Champions League Futsal (Siketek Európai Futsal Bajnokok Ligája) résztvevője volt a Siketek SC csapata, melynek megbízott vezetőjeként Szabó Zoltán kollégánk is részt vett a nívós megmérettetésen.

A január 21. és 26. között rendezték a tornát az olaszországi Vigevanoban. A magyar csapat a hazai hallássérült gárdák között a legjobbnak bizonyult, így kerülhetett a Bajnokok Ligája mezőnyébe. Edzőnek Szabó Zoltánt, az U13-as korosztályunk edzőjét kérték fel, aki a labdarúgó edzősködés mellett, kiváló futsal szakember is egyben. 

A csoportkörben bombaerős (izraeli, francia és szerb) ellenfelek ellen nem sok babér termett, de a folytatásban 3 győzelmet szereztek a helyosztókon, így végül Európa 17. legjobb csapata lett az SSC Budapest. 

A torna krónikájához hozzátartozik, hogy a döntőt a CDS Huelva (spanyol) és a GSS Potenza (olasz) játszotta, melyet az utóbbi nyert meg.

Gratulálunk a csapatnak és kollégánknak, Szabó Zoltánnak!

További cikkek:

Túra
3-0-s futsal vereség a DEAC-tól
2021.12.03.
A női NB I-es futsal bajnokság hetedik játéknapján a DEAC vendége volt a CSUSE. ...
Túra
Vereséggel zárt felnőtt csapatunk
2021.12.03.
A BLSZ II. osztályú bajnokság utolsó idei fordulójában a bajnoki címre törő TFSE vendége volt a CSUSE felnőtt csapata. ...
Túra
A Pestszentimrét is legyőzte az U15
2021.12.03.
Az U15-ös bajnokság tizenharmadik fordulójában a Pestszentimrét látta vendégül a CSUSE. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület