Hírek

Győzelemmel kezdett az U19

2020.09.23.
U19-eseink első idei összecsapásukon a Ferencvárosi FC vendégei voltak.

Győzelemmel kezdett az U19

U19-eseink az FFC ellen a találkozót végig irányítva, magabiztos győzelmet arattak a mögöttünk hagyott hétvégén. Strum kétszer, Borbély, Czékmány és Szikszai pedig egyszer-egyszer szerzett gólt, amire egy alkalommal sem érkezett válasz, így 5-0-ra győztünk.  
Ferencvárosi FC - Csepel UP SE 0-5 (0-2) 
FFC:
Szilvási, Takács B., Németh I. (Bajnóczi 20.p), Varga J. (Bércesi 61.p), Nagy K., Farkas G., Sinka (Kardos 43.p), Jaró, Mészáros F. (Gergely 61.p), Mikó, Petrecki (Horváth K. 61.p) 
CSUSE: Bognár D., Borbély B. (Vig 74.p), Horváth Á., Palotási (Balla 66.p), Kékesi (Esmat Z. 57.p), Czékmány, Szikszai, Tanács, Strum, Kerner (Borbély B. 70.p), Kmetz (Gyergyói 61.p)
Gólszerzők: Borbély B. 18.p, Strum 42.p, 86.p, Czékmány 60.p, Szikszai 89.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Végre U19-ünk is pályára léphetett bajnoki mérkőzésen, amit már mindenki nagyon várt! A helyzetkihasználással adódtak gondok a mérkőzés elején, de egy szép távoli lövés után megszereztük a vezetést és onnantól kezdve egyértelművé vált a találkozó végkimenetele. Nem csak játékban, de szép lassan fizikálisan is ellenfelünk fölé nőttünk. A győzelemnek örülünk, viszont néhány játékszituáció megoldásában van még hová fejlődni!"
Hajrá CSUSE!

További cikkek:

Túra
3-0-s futsal vereség a DEAC-tól
2021.12.03.
A női NB I-es futsal bajnokság hetedik játéknapján a DEAC vendége volt a CSUSE. ...
Túra
Vereséggel zárt felnőtt csapatunk
2021.12.03.
A BLSZ II. osztályú bajnokság utolsó idei fordulójában a bajnoki címre törő TFSE vendége volt a CSUSE felnőtt csapata. ...
Túra
A Pestszentimrét is legyőzte az U15
2021.12.03.
Az U15-ös bajnokság tizenharmadik fordulójában a Pestszentimrét látta vendégül a CSUSE. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület