Hírek

Elkezdtük a felkészülést az új szezonra!

2019.07.17.

Elkezdtük a felkészülést az új szezonra!

 

Hétfő délután a felnőtt csapatunk a Csepel Stadionban megkezdte az edzéseket a 2019/2020-as szezonra. A keretben változások várhatók, erről Kalmár Adriánt kérdeztük: „Nagy örömünkre több fiatal, eddig az utánpótlásunkban szereplő, játékos is elkezdte a felkészülést a felnőtt csapattal. Név szerint: Tanács Patrik, Kékesi Gábor, de a kerethez még csatlakozik Bereczki Koppány is, aki sérülésből lábadozik jelenleg. Sikerült igazolnunk még egy kapust, Székely Attila személyében, továbbá a jobb oldalon bevethető Ficsor Győzőt, aki reményeink szerint komoly erősítést jelent majd. Jelenleg is több játékossal egyeztetünk, célunk, hogy elérjük a csapattal a feljutást”.

A férfiakon túl a frissen alakult női csapatunk szintén hétfő délután gyűlt össze az első nyári edzésre. Az új alakulat edzője, Kincses Ernő szólt pár szót lányokról és az előttünk álló szezonról: „Nagyon sokra hívatott és tehetséges csapatunk van. Két bajnokságba neveztünk be lesz egy NB II-es és egy BLSZ-es bajnokságba szereplő gárdánk. A vezetőségnek köszönhetően nagyon jó és nyugodt körülmények között készülhetünk a bajnokságokra. A felkészülésünk csúcspontja az egy hetes balatonboglári edzőtábor lesz. A magam elé kitűzött cél, hogy az első évben egy alkotni, dolgozni, fejlődni vágyó társaságot alakítsunk ki a lányokkal. Természetesen ebben benne van, hogy mind a két bajnokságban a dobogóért harcoljunk”.

Mindkét együttesünknek jó felkészülést és sok sikert kívánunk az új szezonban! Hajrá Csepel!

További cikkek:

Túra
3-0-s futsal vereség a DEAC-tól
2021.12.03.
A női NB I-es futsal bajnokság hetedik játéknapján a DEAC vendége volt a CSUSE. ...
Túra
Vereséggel zárt felnőtt csapatunk
2021.12.03.
A BLSZ II. osztályú bajnokság utolsó idei fordulójában a bajnoki címre törő TFSE vendége volt a CSUSE felnőtt csapata. ...
Túra
A Pestszentimrét is legyőzte az U15
2021.12.03.
Az U15-ös bajnokság tizenharmadik fordulójában a Pestszentimrét látta vendégül a CSUSE. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület