Hírek

Edzőmérkőzéseken szerepeltek felnőtt csapataink

2019.08.06.
A nők és a férfiak is pályára léptek az elmúlt héten

Edzőmérkőzéseken szerepeltek felnőtt csapataink

A női csapatunk a Dunaharaszti U15 ellen játszott, Kincses Ernő számolt be a mérkőzésről: "köszönjük az U15-ös csapatuknak, hogy segítette a felkészülésünket. Az látszott, hogy a fiúkkal futó gyorsaságban nem tudjuk felvenni a versenyt, de a második félidőben már a területek szűkítésével és az egymásra segítéssel hatékonyabb volt a védekezésünk. A támadójátékunkon még van mit csiszolni. Külön köszönet a fiúk kapusának (Lacikának), aki a kapusunk sérülése után kisegített minket! Sok sikert kívánok a srácoknak a bajnokságra, nagyon jó úton járnak és látszik, hogy sokat dolgoznak! Hajrá Csepel".

 

A férfiak edzője Kalmár Adrián értékelt: "a Kormányőr csapata ellen játszottunk felkészülési mérkőzést, melyen végig érvényesíteni tudtuk az akaratunkat, ami meg is hozta az eredményét, mivel 6:2-es győzelmet arattunk. A nagyarányú diadal ellenére voltak nemkívánatos megmozdulások, hibák csapatom játékában, melyeket mindenképp szeretném még a nyár folyamán kijavítani. Összességében gratulálok a győzelemhez a srácoknak" .

 

 

További cikkek:

Túra
3-0-s futsal vereség a DEAC-tól
2021.12.03.
A női NB I-es futsal bajnokság hetedik játéknapján a DEAC vendége volt a CSUSE. ...
Túra
Vereséggel zárt felnőtt csapatunk
2021.12.03.
A BLSZ II. osztályú bajnokság utolsó idei fordulójában a bajnoki címre törő TFSE vendége volt a CSUSE felnőtt csapata. ...
Túra
A Pestszentimrét is legyőzte az U15
2021.12.03.
Az U15-ös bajnokság tizenharmadik fordulójában a Pestszentimrét látta vendégül a CSUSE. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület