Hírek

5-3-ra nyert felnőtt csapatunk a Budakeszi ellen

2021.03.25.
A bajnokság tizenhatodik fordulójában a Budakeszivel mérte össze erejét felnőtt csapatunk.

5-3-ra nyert felnőtt csapatunk a Budakeszi ellen

Rosszul kezdődött a mérkőzés, hiszen Fornosi duplájával és Üveges egy góljával már a 18. percben 3-0-ra vezetett a Budakeszi. Ezt követően kezdte átvenni az irányítást csapatunk és Nasanjargal még a félidő előtt szépített. Fordulást követően Horváth Á. és Hegyes M. volt eredményes, így a 64. percben 3-3 volt az állás. 
A 72. percben Strum révén átvettük a vezetést és a 93. percben Horváth Á. újra betalált, így 5-3-ra nyertünk egy rendkívül kiélezett és izgalmas összecsapáson.  
Budakeszi SC - Csepel Utánpótlás SE 3-5 (3-1)
Hollandi út, vezette: Baranyi G. (Görgényi B., Görgényi Zs.) 
Budakeszi: Vaczó, Fejes, Kovács T., Freschli, Mayer, Szabó Á. (Kovács A. 57.p), Fornosi, Molnár D., Üveges (Kádár 51.p), Kőszegi (Unger 59.p), Juhász B. 
CSUSE: Gál D., Hegyes M., Mercz, Szűcs B., Baráth (Rebecsák 46.p), Czékmány (Marticsek 46.p), Strum (Sehu 74.p), Nasanjargal, Szikszai, Pruck (Borbély Bence 31.p), Horváth Á. 
Gólszerzők: Fornosi 10.p, 18.p, Üveges 16.p ill. Nasanjargal 45.p, Horváth Á. 50.p, 93.p, Hegyes M. 64.p, Strum 72.p 
Sárga lapok: Kerekes 27.p, Szabó Á. 58.p, Freschli 66.p, Kovács T. 73.p ill. Strum 73.p, Szikszai 87.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Ismét rengeteg problémával küzdöttünk a mérkőzés előtt, de ez nem lehet mentség az első félidei játékra! 18 perc alatt három gólos hátrányba kerültünk egy nem túl acélos gárdával szemben. A szünetben átbeszéltünk néhány dolgot, amit lehetett én is próbáltam változtatni személyeket illetően és taktikailag egyaránt. De, ami a legfontosabb volt, hogy a játékosok saját mentalitásukon változtatva futottak ki a második félidőre. Így az első játékrész teljes dekoncentráltsága után, mondhatni bravúros győzelmet arattunk. Három gólos hátrányból senki ellen sem könnyű fordítani, viszont sok ilyen találkozót nem kívánok magunknak. Hétvégén szabadnaposak vagyunk, remélem a következő mérkőzésünkig sikerül rendezni valamelyest a sorokat..."

Szép volt Fiúk! Hajrá CSUSE! 
 

További cikkek:

Túra
Boldog új évet
2021.12.31.
Boldog új évet kívánunk a Csepel Utánpótlás Sportegyesület nevében minden szurkolónknak, játékosainknak és családtagjaiknak! ...
Túra
Boldog Karácsonyt
2021.12.24.
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk a Csepel Utánpótlás Sportegyesület nevében minden szurkolónknak, játékosainknak és családtagjaiknak! ...
Túra
Visszatekintő 5. rész - Felnőtt
2021.12.22.
A 2021-22-es idényben felnőtt csapatunk a BLSZ II. osztályú bajnokság 2. csoportjában szerepel. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület