Hírek

Újabb fontos pontot szerzett az U15

2021.11.05.
A kilencedik fordulóban az Újpest FC vendége volt U15-ös csapatunk.

Újabb fontos pontot szerzett az U15

Igazi kiélezett küzdelmet hozott a két remek gárda találkozója. Gólra viszont sokáig, egészen a 61. percig kellett várni. Ekkor Kovács B. büntetőből szerezte meg a vezetést és sokáig úgy tűnt sikerül megnyernünk ezt az összecsapást is, ám a 83. percben egy meglehetősen szerencsés körülmények között született Dudás góllal egyenlített a listavezető és így egy pontot otthon tartott.  
Újpest FC - Csepel Utánpótlás SE 1-1 (0-0)   
Újpest, vezette: Besenczi M. 
Újpest: Antal G., Kelemen (Barkóczi 46.p), Vékony (Tóth M. 51.p), Katona, Keszely (Dudás 46.p), Temesvári, Flórea, Csáki (Géczi 46.p), Rafael, Csiki, Tóth A. (Paksai 55.p)  
CSUSE: Bacsa, Kovács B., Bándy, Kovács Cs., Jakabó-Szentpétery, Németh R., Béres, Chiorean, Bacsó, Béky, Siklósi (Vadász 55.p) 
Gólszerzők: Dudás 83.p ill. Kovács B. 61.p (11-esből)
Sárga lap: Chiorean 83.p 
Rebecsák Szilárd vezetőedző: "Magas színvonalú mérkőzést láthattak a nézők, aik remek hangulatot is teremtettek, mind hazai, mind vendég oldalon. Ehhez kellett két jó csapat, akik mindent kiadtak magukból. Óriási elismerés a csapatomnak, hogy ilyen szinten is megálljuk már a helyünket. Nem véletlenül gratulált az ellenfél edzője egyesével minden játékosomnak. Innentől kezdve ez az alap, folytatjuk tovább a munkát, nem fogom hagyni, hogy megelégedjünk magunkkal, bár most jár a dicséret! Szép volt fiúk, hajrá CSUSE!"
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület