Hírek

Újabb döntetlent játszott az U19

2021.10.19.
A bajnokság hetedik fordulójában a Szent István vendége volt U19-es együttesünk.

Újabb döntetlent játszott az U19

Már a 9. percben megszereztük a vezetést Strum révén, ám hiába a rengeteg helyzet, azok rendre kimaradtak, Bődi pedig a 40. percben egyenlített. A szünet előtt Szikszai révén újra nálunk volt az előny, ám az 53. percben Kasztner egalizált. 
A második játékrész igazi adok kapokká alakult, mert a folytatásban Horváth Á. góljára Akócs válaszolt, majd újra Horváth Á. talált a hálóba. Hogy a végén mégse örülhessünk, arról Kasztner gondoskodott, mert a 90. percben kialakította a 4-4-es végeredményt. 
Szent István SE - Csepel Utánpótlás SE 4-4 (1-2) 
Rokk Sporttelep, vezette: Bartus O. 
Szent István: Kis R., Török Z. (Vendriczky 46.p), Szarka, Ludányi, Balog, Bődi (Rábai 65.p), Báti (Gesztesi 76.p), Akócs (Ceglédi 76.p), Eczet (Bíró B. 46.p), Majercsik, Kasztner   
CSUSE: Bognár, Fehér D. (Gyergyói 60.p), Strum (Borbély Balázs 82.p), Borbély Bence (Balla 68.p), Horváth Á., Kékesi, Hegyes M., Kerner (Müller 86.p), Szikszai (Kaposvári 86.p), Varga Z. (Szén Á. 60.p), Kmetz (Jusztin 76.p) 
Gólszerzők: Bődi 40.p, Kasztner 53.p, 90.p, Akócs 63.p ill. Strum 9.p, Szikszai 45.p, Horváth Á. 61.p, 67.p 
Sárga lap: Szén Á. 87.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Négyszer vezettünk, ellenfelünk négyszer egyenlített. Lassan sportágat űzünk abból, hogy saját magunknak tesszük nehézzé a mérkőzéseket. Rengeteg helyzetet kihagytunk és a megfelelő pillanatokban nem tudjuk két-három gólosra növelni az előnyünket, majd az utolsó pillanatokban valahogy kiegyenlít az ellenfél. A kapott góljaink jócskán az elkerülhető kategóriába tartoznak. Mentálisan fejlődnie kell a társaságnak, ha mérkőzéseket akarunk nyerni!"
Hajrá Csepel! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület