Hírek

Újabb bravúros U15-ös siker

2021.05.06.
A bajnokság huszonkettedik fordulójában az UD SE otthonába látogattak U15-öseink.

Újabb bravúros U15-ös siker

Fordulatos mérkõzést vívtak a csapatok, hiszen a 20. percre Török M. duplájával 2-0-ra vezettünk. Ezután Lenhoffer szépített, majd Török M. harmadik találatával 3-1 volt ide. A szünet elõtt közvetlen Hajdú büntetõbõl kozmetikázott az eredményen. A pihenõt követõen Chiorean is a kapuba talált, majd a hajrában Borbély M. alakította ki a 3-4-es végeredményt, ami azt jelentette, hogy a CSUSE ismét három pontot szerzett.  
UD SE - Csepel Utánpótlás SE 3-4 (2-3) 
Szentendre, vezette: Tóth I. K. 
UD SE: Bénecz, Szabó-Péter, Remete, Fehér B. (Trinh 41.p), Kanyó, Hajdú, Staudinger, Borbély M., Kamár (Tóth Á. 55.p), Lenhoffer (Tóth B. 41.p), Sinha 
CSUSE: Jakabó-Szentpétery, Németh R., Bándy, Kovács B. (Chiorean 50.p), Harmati, Müller (Siklósi 62.p), Török M., Gazdafi M., Bacsó, Béres, Jusztin (Galuska 55.p) 
Gólszerzõk: Lenhoffer 25.p, Hajdú 40.p, Borbély M. 74.p ill. Török M. 16.p, 20.p, 30.p, Chiorean 65.p  
Sárga lap: Kovács B. 33.p  
Rebecsák Szilárd vezetõedzõ: "A mérkõzés elején éreztem egy kis bátortalanságot a játékosaimon, de szerencsére ez csak az elsõ öt percben volt jelen. Onnantól kezdve, hogy megvoltak az elsõ jó passzaink, folyamatosan vettük át a játék irányítását. Magyarul az történt a pályán, amit szerettünk volna. Hagytuk az ellenfelet kicsit kijjebb jönni, viszont a labdaszerzéseink után gyorsan átmenni támadásba, amibõl több szép gólt is szereztünk. Pontrúgásoknál jobban kell figyelnünk, hiszen az ellenfelünk egy szabadrúgás, egy tizenegyes és egy szöglet után szerzett gólt. Ami viszont örömteli, hogy akcióból nem nagyon tudott helyzetbe kerülni. Gyõzelmünk teljes megérdemelt, a helyzetek alapján simább is lehetett volna, de szerénynek kell maradnunk, mert ez még csak az út eleje. Örülnünk és büszkének lennünk azonban szabad."
Szép volt Fiúk! Hajrá CSUSE!

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet