Hírek

U19-es döntetlen a Pénzügyőr ellen

2021.10.06.
A bajnokság soron következő fordulójában, a Pénzügyőr otthonában lépett pályára U19-es csapatunk.

U19-es döntetlen a Pénzügyőr ellen

Igazi ki-ki meccset vívtak a csapatok. Az 5. percben Czékmány révén mi kerültünk előnybe, Horváth Á. viszont a 28. percben egyenlített. 
Ezután egy gyors büntetőváltás következett, előbb Kékesi, majd Horváth Á. értékesítette a megítélt tizenegyesét. 
A hazaiak büntetője előtt, Fehért kiállította a játékvezető a mieinktől kezezés miatt. 
Fordulás után Czékmány és Varga is a kapuba talált. Már-már eldőlni látszott a találkozó sorsa, azonban Hári és Horváth V. egyenlített. A hajrában tőlünk Vargát, míg a hazaiaktól Trencsányit állította ki a játékvezető. 
A mérkőzés külön érdekessége, hogy csapatunkban Balla állt a kapuban, aki mezőnyjátékos, de Bognár eltiltása miatt nem állhatott a keret rendelkezésére. Ezúton is gratulálunk Ballának, mert több alkalommal is remek védést mutatott be. 
Pénzügyőr SE - Csepel Utánpótlás SE 4-4 (2-2) 
Kőér u., vezette: Bányay Cs. 
Pénzügyőr: Farkas Cs. (Bretka 63.p), Borsi Z., Borsi M. (Kolics 71.p), Sásdi P. (Lászlóffy 57.p), Filó, Szabó B. (Sárosi 57.p), Horváth Á., Horváth V., Sellei (Zagyi 63.p), Trencsányi, Sásdi B. (Hári 57.p) 
CSUSE: Balla, Hegyes (Kaposvári 90.p), Borbély Bence (Szén Á. 67.p), Horváth Á. (Müller 88.p), Kékesi, Kerner, Szikszai (Kmetz 67.p), Tanács (Gyergyói 79.p), Czékmány (Harmati 94.p), Varga Z., Fehér D. 
Gólszerzők: Horváth Á. 28.p, 40.p, Hári 75.p, Horváth V. 87.p ill. Czékmány 5.p, 70.p, Kékesi 33.p, Varga Z. 77.p 
Sárga lapok: Filó 86.p ill. Szikszai 42.p, Kékesi 93.p 
Kiállítva: Trencsányi 86.p ill. Fehér D. 40.p, Varga Z. 76.p 
Németh Gábor vezetőedző: "Ismét egy fordulatos és tanulságos mérkőzést játszottak fiataljaink. Kettős emberhátrányban is majdnem sikerült győzelmet aratnunk egy jó erőkből álló ellenfél otthonában, ami mutatja a csapat erejét. Viszont ennyi energiát belefektetve a győzelem érdekében, ezeket a meccseket be kéne húzni valahogy a végén. A srácoknak meg kell tanulni megnyerni az ilyen nehézségekkel tarkított mérkőzéseket és akkor dobogós helyekért fogunk küzdeni ebben a bajnokságban is. Nehézségeket sajnos a mi a hibáinkon kívül a játékvezetők is okoznak nekünk, amit jó ellenféllel szemben nehéz kompenzálni. Második kiállításunk érthetetlen volt számomra. A csapatom hozzáállásán kívül még egy óriási pozitívuma volt a találkozónak. Ezúton is szeretnék gratulálni Balla Eriknek, aki mezőnyjátékos létére végig védte a 90 percet, nem is akárhogyan..."

Hajrá Csepel! 
 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület