Hírek

U19-es döntetlen a Pénzügyõr ellen

2021.10.06.
A bajnokság soron következõ fordulójában, a Pénzügyõr otthonában lépett pályára U19-es csapatunk.

U19-es döntetlen a Pénzügyõr ellen

Igazi ki-ki meccset vívtak a csapatok. Az 5. percben Czékmány révén mi kerültünk elõnybe, Horváth Á. viszont a 28. percben egyenlített. 
Ezután egy gyors büntetõváltás következett, elõbb Kékesi, majd Horváth Á. értékesítette a megítélt tizenegyesét. 
A hazaiak büntetõje elõtt, Fehért kiállította a játékvezetõ a mieinktõl kezezés miatt. 
Fordulás után Czékmány és Varga is a kapuba talált. Már-már eldõlni látszott a találkozó sorsa, azonban Hári és Horváth V. egyenlített. A hajrában tõlünk Vargát, míg a hazaiaktól Trencsányit állította ki a játékvezetõ. 
A mérkõzés külön érdekessége, hogy csapatunkban Balla állt a kapuban, aki mezõnyjátékos, de Bognár eltiltása miatt nem állhatott a keret rendelkezésére. Ezúton is gratulálunk Ballának, mert több alkalommal is remek védést mutatott be. 
Pénzügyõr SE - Csepel Utánpótlás SE 4-4 (2-2) 
Kõér u., vezette: Bányay Cs. 
Pénzügyõr: Farkas Cs. (Bretka 63.p), Borsi Z., Borsi M. (Kolics 71.p), Sásdi P. (Lászlóffy 57.p), Filó, Szabó B. (Sárosi 57.p), Horváth Á., Horváth V., Sellei (Zagyi 63.p), Trencsányi, Sásdi B. (Hári 57.p) 
CSUSE: Balla, Hegyes (Kaposvári 90.p), Borbély Bence (Szén Á. 67.p), Horváth Á. (Müller 88.p), Kékesi, Kerner, Szikszai (Kmetz 67.p), Tanács (Gyergyói 79.p), Czékmány (Harmati 94.p), Varga Z., Fehér D. 
Gólszerzõk: Horváth Á. 28.p, 40.p, Hári 75.p, Horváth V. 87.p ill. Czékmány 5.p, 70.p, Kékesi 33.p, Varga Z. 77.p 
Sárga lapok: Filó 86.p ill. Szikszai 42.p, Kékesi 93.p 
Kiállítva: Trencsányi 86.p ill. Fehér D. 40.p, Varga Z. 76.p 
Németh Gábor vezetõedzõ: "Ismét egy fordulatos és tanulságos mérkõzést játszottak fiataljaink. Kettõs emberhátrányban is majdnem sikerült gyõzelmet aratnunk egy jó erõkbõl álló ellenfél otthonában, ami mutatja a csapat erejét. Viszont ennyi energiát belefektetve a gyõzelem érdekében, ezeket a meccseket be kéne húzni valahogy a végén. A srácoknak meg kell tanulni megnyerni az ilyen nehézségekkel tarkított mérkõzéseket és akkor dobogós helyekért fogunk küzdeni ebben a bajnokságban is. Nehézségeket sajnos a mi a hibáinkon kívül a játékvezetõk is okoznak nekünk, amit jó ellenféllel szemben nehéz kompenzálni. Második kiállításunk érthetetlen volt számomra. A csapatom hozzáállásán kívül még egy óriási pozitívuma volt a találkozónak. Ezúton is szeretnék gratulálni Balla Eriknek, aki mezõnyjátékos létére végig védte a 90 percet, nem is akárhogyan..."

Hajrá Csepel! 
 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet