Hírek

U15-ös vereség az Újpesttől

2021.04.21.
Az U15-ös bajnokság tizenkilencedik fordulójában az Újpest FC-t látta vendégül a CSUSE.

U15-ös vereség az Újpesttől

Sajnos, a mérkőzést a vendégek irányították, akik kilenc alkalommal is a kapunkba találtak. Ezen a mérkőzésen csak a szépítésre futotta a mieinktől. Gólunkat Török M. szerezte a 29. percben. 
Csepel Utánpótlás SE - Újpest FC 1-9 (1-5) 
Hollandi út, vezette: Tóth Cs. 
CSUSE: Jakabó-Szentpétery, Bándy, Németh R., Kovács B., Harmati (Jusztin 41.p), Müller, Török M., Chiorean (Galuska 50.p), Bacsó R., Gazdafi M. (Siklósi 58.p), Béres A. 
Újpest: Zserai (Ilosvay 41.p), Kühl, Miklósvári, Aksoy (Katona 41.p), Kelemen, Székely (Keszler 41.p), Vékány, Dori (Márkus 41.p), Vincze (Temesi 41.p), Szolcsányi, Tóth A. 
Gólszerzők: Török M. 29.p ill. Vékony M. 10.p, 12.p, 20.p, Miklósvári 18.p, 60.p, Dori 39.p, Katina 62.p, Keszler 79.p, 80.p 
Sárga lap: Béres A. 71.p  
Rebecsák Szilárd vezetőedző: "A nagy különbség miatt csak saját magunkat okolhatjuk. Nem hittünk magunkban, bátortalanok voltunk. Feltett kézzel, önbizalom nélkül nem lehet ezt a sportot űzni. Mindezek ellenére legalább 5-6 tiszta ziccert is kihagytunk, így nem lehetett más az eredmény. Bosszantó, mert ennél sokkal jobban tudunk már focizni."
Hajrá CSUSE! 

További cikkek:

Túra
Legyőzte a Kelen II-t felnőtt csapatunk
2022.05.20.
A BLSZ II. osztály huszonnegyedik fordulójában a Kelen II-t látta vendégül felnőtt csapatunk. ...
Túra
U15-ös döntetlen a listavezető ellen
2022.05.20.
A BLSZ U15-ös bajnokság huszonötödik fordulójában a listavezető UTE-t látta vendégül a CSUSE. ...
Túra
Kikapott a Budai FC-től felnőtt csapatunk
2022.05.11.
A BLSZ II. osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójában a második helyen álló Budai FC vendége volt a CSUSE felnőtt csapata. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület