Hírek

U15-ös vereség az Újbudától

2020.11.24.
A bajnokság tizenkettedik fordulójában az Újbudát látta vendégül a CSUSE.

U15-ös vereség az Újbudától

A vendégek Kovács Zs. révén gyorsan előnybe kerültek, azonban a 18. percben Török M. góljával egyenlítettünk. A folytatásban Kovács Zs. újabb két találatot szerzett, így a félidőben 1-3 volt az eredmény. 
A második játékrészben a mieink mindent megtettek a felzárkózás reményében, viszont a helyzeteink kimaradtak, ami azt jelentette, hogy 3-1-es vereséget szenvedtünk. 
Csepel UP SE - Újbuda FC 1-3 (1-3)
CSUSE:
Jakabó-Szentpétery, Bándy, Németh R., Müller, Török M., Harmati, Gazdafi M., Bacsó, Béres, Kovács B. (Siklósi 41.p), Jusztin (Galuska 63.p) 
Újbuda: Mészáros, Takács B., Kovács D., Charaf, Baranyi, Bálint Z. (Szula 59.p), Simon K., Frivaldszky, Kovács Zs., Dobner, Keszthelyi  
Gólszerzők: Török M. 18.p ill. Kovács Zs. 13.p, 20.p, 27.p 
Sárga lapok: Jakabó-Szentpétery 12.p, Németh R. 77.p 
Rebecsák Szilárd vezetőedző: "Túlságosan is magabiztosan kezdtük a mérkőzést. Ajándékoztunk két gólt az ellenfélnek, hiába egyenlítettünk még 0-1-nél, a második kapott gólunkra már nem tudtunk válaszolni. Az ellenfél 12-es számú játékosa, aki a mezőny legjobbja volt a meccsen, a szünetig tovább növelte előnyüket. Félidőben kicsit átszerveztem a csapatot, jobban is néztünk ki, azonban mezőnyfölényünket nem tudtuk gólra váltani. Sok hibával játszottunk, több jó teljesítményt várnék a játékosaimtól."
Hajrá CSUSE!

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület