Hírek

U15-ös döntetlen a listavezető ellen

2022.05.20.
A BLSZ U15-ös bajnokság huszonötödik fordulójában a listavezető UTE-t látta vendégül a CSUSE.

U15-ös döntetlen a listavezető ellen

Jól kezdtek a mieink, hiszen Jakabó-Szentpétery góljával már a 18. percben vezettünk. A második játékrész elején ismét Jakabó-Szentpétery volt eredményes, majd Losonczki duplájával egyenlített az UTE. 
A hajrá izgalmasra sikeredett, mert Chiorean találatával előbb ismét mi kerültünk előnybe, míg a lefújás előtt két perccel Losonczki harmadik pontos lövésével egalizált ellenfelünk, így 3-3-mal zárult a mérkőzés. 
Csepel Utánpótlás SE - UTE 3-3 (1-0) 
Hollandi út, vezette: Gajzágó I. 
CSUSE: Bacsa, Kovács B., Bándy, Kovács Cs., Németh R., Béres, Galuska (Bíró 41.p), Bacsó, Jakabó-Szentpétery, Béky (Vadász 64.p), Siklósi (Chiorean 55.p) 
UTE: Koronczay, Buza (Henn 41.p, Losonczki, Narm, Felkúti (Szőke 51.p), Richter, Román (Tóth Z. 41.p), Tasnádi (Horváth Á. 41.p), Juhász D., Csiha (Fazekas 51.p), Puhnyák (Picciano 41.p) 
Gólszerzők: Jakabó-Szentpétery 18.p, 53.p, Chiorean 76.p ill. Losonczki 54.p, 65.p, 78.p
Sárga lapok: Béky 63.p ill. Tasnádi 12.p, Juhász D. 38.p 
Rebecsák Szilárd vezetőedző: "Kishitűen, az ellenfelet túlságosan tisztelve kezdte a mérkőzést pár játékosom, szerencsénkre nem tudott ebben a periódusban előnybe kerülni az UTE. Megmutatkozott ugyanakkor az is, hogy vannak a csapatban vezéregyéniségek, akik előre léptek a teljesítményükkel és az addig gyengébben teljesítőket is felhúzták. A félidő második fele már kiegyenlítettebb játékot hozott és a vezetést is sikerült megszerezni. A második játékrész hasonló forgatókönyvben folytatódott, labdabirtoklásban enyhe vendég fölény, míg mi a gyorsan végig vitt támadásainkkal veszélyeztettünk. Egy ilyen akció után kettőre növeltük az előnyünket és itt az ellenfél megtörni látszott, kár, hogy ajándékoztunk nekik egy gólt, mert ezzel visszajöttek a meccsbe és egyenlíteniük is sikerült. A végén egy adok-kapok alakult ki, ahol megint nekünk sikerült megszerezni a vezetést, de szinte egyből egyenlített ellenfelünk. A mérkőzés összképe alapján, igazságos döntetlen született, bár ahogy az eredmény alakult, talán közelebb álltunk a győzelemhez."
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel!

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület