Hírek

U15-öseink 4-3-ra kikaptak a Gerrzo otthonában

2021.06.01.
A bajnokság huszonhatodik fordulójában a Gerrzo vendége volt U15-ös csapatunk.

U15-öseink 4-3-ra kikaptak a Gerrzo otthonában

Az elsõ félidõ nem hozott találatot, ám a fordulást követõen Gazdafi M. révén vezetést szereztünk. Ezután Török N. háromszor, míg Schlecht egy alkalommal lõtt a hálónkba. Hogy a vége mégis szoros legyen, arról Török M. és Galuska gondoskodott, de így is 4-3-as vereséget szenvedtünk. 
Gerrzo - Csepel Utánpótlás SE 4-3 (0-0) 
Pasaréti út, vezette: Görgényi Zs. 
Gerrzo: Nagy G., Csilling (Nádai 41.p), Kelemen (Gérnyi 41.p), Tölgyesi, Kozéki, Abou-Wardeh (Schlecht 41.p), Gera, Némon, Török N., Nagy D., Tóth D. (Bartalus 41.p)  
CSUSE: Jakabó-Szentpétery, Bándy, Kovács Cs., Kovács B. (Siklósi 47.p), Harmati (Galuska 58.p), Müller (Jusztin 41.p), Török M., Gazdafi M., Bacsó, Béres (Nagy L. 73.p) 
Gólszerzõk: Török N. 55.p, 61.p, 66.p, Schlecht 67.p ill. Gazdafi M. 44.p, Török M. 69.p, Galuska 80.p 
Rebecsák Szilárd vezetõedzõ: "Az elsõ félidõben a rengeteg pontatlanság miatt nem tudtunk elõnnyel a szünetre menni. A másodikban viszont az ellenfél tudott olyan játékost behozni, akit nem tudtunk tartani védekezésben. Ettõl függetlenül büszke vagyok a fiúkra, hogy már a tabella elejéhez tartozó együttes ellen tudunk ki-ki meccset játszani."
Hajrá CSUSE! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet