Hírek

Ötödik helyen zárt NB I-es női futsal csapatunk

2022.03.17.
Szombaton került megrendezésre a női első osztályú futsal bajnokság 5-6. helyéért vívott rájátszás második mérkőzése.

Ötödik helyen zárt NB I-es női futsal csapatunk

A két nyert meccsig tartó párharc első összecsapását a mieink büntetőkkel nyerték meg, így előnyből várták a szombati visszavágót. 
A 6. percben Helly révén szereztünk vezetést, azonban Kovács N. két perccel később egyenlített. A félidő előtt kevéssel Pável góljával ismét nálunk volt az előny.
A második játékrészben nekünk volt több helyzetünk, viszont újabb találat már nem született, így 2-1-re nyertünk. A két győztes meccsig tartó párharc 2-0-val zárult, ezzel a Csepel Utánpótlás SE első NB I-es női futsal bajnokságban eltöltött szezonjában az ötödik helyen zárt a tabellán. 
TFSE-Bestrong - Csepel Utánpótlás SE 1-2 (1-2) 
Budaörs, vezette: Liebhardt A. (Surin S., Csatlós A.) 
TF: Ősz, Kovács Sz., Kovács N., Bozsik, Bagdi, csereként pályára lépett: Farkas K., Lehóczki, Winternitz 
CSUSE: Káli, Diamant, Pável, Helly, Horváth E., csereként pályára lépett: Forgács, Fekete E., Monyók, Kókai 
Gólszerzők: Kovács N. 8.p ill. Helly 6.p, Pável 17.p  
Kincses Ernő vezetőedző: "Nagyon szépen köszönöm a lányoknak az egész éves teljesítményüket! Igazi csapatként küzdötték végig a szezont. Ez számunkra egy tanulságos év volt, sok nagyszerű csapat ellen játszhattunk. Ezzel az ötödik hellyel realizáltuk az erőviszonyokat. Külön szeretném megköszönni a vezetőinknek, hogy lehetővé tették az NB I-es szereplést és bizom benne, hogy jövőre még szebb eredményeket érünk el az első osztályban!"
Szép volt Lányok! Hajrá Csepel! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület