Hírek

Zártkapuk mögött folytatódnak a bajnokságok

2020.11.12.
A Csepel Utánpótlás SE vezetősége a legfrissebb kormányrendelet és MLSZ határozatok alapján úgy döntött, hogy a bajnokságokat zárt kapuk mögött folytathatják csapataink.

Zártkapuk mögött folytatódnak a bajnokságok

A döntés értelmében az edzések és a mérkőzések folytatódnak, viszont zárt kapuk mögött, ami az jelenti, hogy a hozzátartozók, szurkolók a létesítmény parkolóját sem használhatják.
Az edzésekre a játékosok próbáljanak meg átöltözve érkezni, így is szűkítve a közös helyiségekben való tartózkodást.
A létesítmény területén a maszk használata mindenkinek kötelező, egészen az edzések vagy mérkőzések kezdetéig. 
Azon játékosaink számára, akik az edzésekről vagy mérkőzésekről csak a kijárási tilalom után érnének haza, igazolást állítunk ki arról, hogy edzésen vagy mérkőzésen vettek részt.
Kérünk mindenkit, hogy a létesítményen kívül is figyeljenek oda a kötelező maszkviselésre, a megfelelő távolságtartásra és mindenki vigyázzon egymásra, valamint saját magára.
Hajrá CSUSE! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület