Hírek

Vereséget szenvedtek U19-eseink

2021.05.28.
Az idei utolsó előtti meccsükön a CSHC vendégei voltak U19-eseink.

Vereséget szenvedtek U19-eseink

Böjthe révén korán vezetéshez jutott a hazai együttes, ám Borbély Bence a 16. percben egyenlített. 
A második játékrész elején Kékesiről pattant a kapunkba a labda, majd Boros duplázott, így 4-1-re kikaptunk és már csak matematikai esélyünk maradt a második hely megszerzésére. 
CSHC'94 SE - Csepel Utánpótlás SE 4-1 (1-1)
CSHC Sporttelep, vezette: Kovács B. 
CSHC: Mózer (Tóth L. 84.p), Spitzer Dénes, Vendriczky (Antal 46.p), Sebestyén, Boros (Kovács B. 84.p), Spitzer Domonkos, Horváth Z., Nagy P. (Szabó B. 84.p), Lőrincz, Tüske (Dávid B. 84.p), Böjthe (Pozsonyi 55.p) 
CSUSE: Mohácsi (Bognár D. 75.p), Hegyes M., Strum (Nasanjargal 55.p), Gyergyói (Borbély Balázs 82.p), Borbély Bence, Kékesi, Szikszai, Czékmány, Kerner (Balla 79.p), Horváth Á., Kmetz (Varga Z.) 
Gólszerzők: Böjthe 8.p, Kékesi 57.p (öngól), Boros 62.p, 70.p ill. Borbély Bence 16.p  
Sárga lapok: Spitzer 22.p, Horváth Z. 47.p, Antal 49.p ill. Gyergyói 6.p, Strum 29.p 
Németh Gábor vezetőedző: "A "bajnoki döntő" után sajnos a második helyért vívott mérkőzést is elvesztettük a kerületi riválissal szemben. Ezen a napon nem érdemeltünk győzelmet. Végig dekoncentráltan, rengeteg technikai hibával, egészséges agresszivitás nélkül, ütemtelenül játszottak a srácok. A kapott gólokról nem is beszélve. Ha a csapat nem csak tudásának 30%-át nyújtja, más végeredmény is születhetett volna. Így nem maradt más, mint gratulálni ellenfelünknek és tisztességesen megvívni utolsó bajnoki mérkőzésünket ebben a szezonban..."
Hajrá CSUSE! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület