Hírek

Vereséggel zárt felnõtt csapatunk

2021.12.03.
A BLSZ II. osztályú bajnokság utolsó idei fordulójában a bajnoki címre törõ TFSE vendége volt a CSUSE felnõtt csapata.

Vereséggel zárt felnõtt csapatunk

Az elsõ félidõ kiegyenlített játékot hozott, ám az 52. percben Suskó góljával a hazaiak kerültek elõnybe. Ezután sokáig nem dõlt el a találkozó, ám Csordás a 85. percben két gólosra növelte a TFSE elõnyét. Egy perccel késõbb Budai találatával ugyan szépítettünk, de egyenlíteni már nem sikerült, így vereséggel zártuk az õszt. 
TFSE - Csepel Utánpótlás SE 2-1 (0-0) 
Budafok, vezette: Alafi B. (Rózsa G., Bányay Cs.) 
TFSE: Benkõ, Béres, Radó, Kovács G., Radnai, Kaszás (Szabó B. 68.p), Csordás, Gényi, Suskó (Hegedûs 79.p), Nagy Sz., Madar 
CSUSE: Gál D., Rebecsák (Budai D. 68.p), Hegyes, Strum, Fehér D., Vágó (Tanács 82.p), Kékesi (Szikszai 76.p), Varga Z. (Ficsór 55.p), Mercz (Péli 55.p), Horváth Á., Szûcs B. 
Gólszerzõk: Suskó 52.p, Csordás 85.p ill. Budai 86.p  
Sárga lapok: Mercz 43.p, Péli 69.p, Szikszai 81.p, Fehér D. 85.p 
Németh Gábor vezetõedzõ: "A mérkõzés nagy részében ellenfelünk dominált, több helyzete is akadt. Mi jó hozzállással, masszívan játszottunk, de sajnos ez a pontszerzéshez nem volt elegendõ a bajnok aspiráns TF ellen. Ezzel az õszi szezon véget ért számunkra, amiben jónéhány pont bent ragadt. Bízunk a sikeresebb folytatásban!"
Hajrá Csepel!

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet