Hírek

Vereséget szenvedtek U19-eseink

2021.05.28.
Az idei utolsó elõtti meccsükön a CSHC vendégei voltak U19-eseink.

Vereséget szenvedtek U19-eseink

Böjthe révén korán vezetéshez jutott a hazai együttes, ám Borbély Bence a 16. percben egyenlített. 
A második játékrész elején Kékesirõl pattant a kapunkba a labda, majd Boros duplázott, így 4-1-re kikaptunk és már csak matematikai esélyünk maradt a második hely megszerzésére. 
CSHC'94 SE - Csepel Utánpótlás SE 4-1 (1-1)
CSHC Sporttelep, vezette: Kovács B. 
CSHC: Mózer (Tóth L. 84.p), Spitzer Dénes, Vendriczky (Antal 46.p), Sebestyén, Boros (Kovács B. 84.p), Spitzer Domonkos, Horváth Z., Nagy P. (Szabó B. 84.p), Lõrincz, Tüske (Dávid B. 84.p), Böjthe (Pozsonyi 55.p) 
CSUSE: Mohácsi (Bognár D. 75.p), Hegyes M., Strum (Nasanjargal 55.p), Gyergyói (Borbély Balázs 82.p), Borbély Bence, Kékesi, Szikszai, Czékmány, Kerner (Balla 79.p), Horváth Á., Kmetz (Varga Z.) 
Gólszerzõk: Böjthe 8.p, Kékesi 57.p (öngól), Boros 62.p, 70.p ill. Borbély Bence 16.p  
Sárga lapok: Spitzer 22.p, Horváth Z. 47.p, Antal 49.p ill. Gyergyói 6.p, Strum 29.p 
Németh Gábor vezetõedzõ: "A "bajnoki döntõ" után sajnos a második helyért vívott mérkõzést is elvesztettük a kerületi riválissal szemben. Ezen a napon nem érdemeltünk gyõzelmet. Végig dekoncentráltan, rengeteg technikai hibával, egészséges agresszivitás nélkül, ütemtelenül játszottak a srácok. A kapott gólokról nem is beszélve. Ha a csapat nem csak tudásának 30%-át nyújtja, más végeredmény is születhetett volna. Így nem maradt más, mint gratulálni ellenfelünknek és tisztességesen megvívni utolsó bajnoki mérkõzésünket ebben a szezonban..."
Hajrá CSUSE! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet