Hírek

Véget ért az őszi szezon!

2019.11.25.
Őszi bajnok a férfi csapatunk, ötödikek NB2-ben a nők féltávnál

Véget ért az őszi szezon!

Eseménydús hétvégét zártunk utánpótlás és felnőtt szinten egyaránt.

A férfiak a BLSZ IV. küzdelmeiben az utolsó bajnokit is megnyerve az 1. helyen várhatja a tavaszi folytatást. Kalmár Adrián csapata mindezt úgy érte el, hogy közel 100%-os teljesítményt nyújtottak, azaz a megszerezhető pontok közül szinte az összeset begyűjtötték (1 döntetlen csúszott be, a többi győzelem). Külön kiemelendő, hogy bemutatkozott több fiatal labdarúgó a felnőtt csapatban, mitöbb remekül tették ezt (pl.: Bereczki Koppány 12 mérkőzésen 9 gólt szerzett).

 

Női gárdánk az NB2-es bajnokságban az 5. helyen zárt. Nagyszerű játékkal a Soroksár csapatát sikerült idegenben legyőznünk. A csapat kisebb hullámvölgy után ismét szállítja a győzelmeket, várjuk a hasonlóan eredményes tavaszi folytatást Kincses Ernő tanítványaitól.

A felnőttek után szóljunk az utánpótlásról is. Az őszi szezon után megkezdődtek a küzdelmek a teremben is, ennek első eseménye a XII. Agriapipe Kupa volt. Egerbe Horváth Zoltán és Szabó Zoltán kísérte el a csapatot. Horváth Zoltán értékelte a srácok teljesítményét: "Idén is részt vettünk a 12. alkalommal megrendezésre kerülő Agriapipe tornán Egerben, ahol a 2008-as küzdelmekben indultunk. Nagy öröm számunkra, hogy egy igen fiatal kerettel tudtunk nagyszerű játékot bemutatni az idősebb játékosokból álló ellenfelekkel szemben is. Csapatunkat többnyire 2009-es labdarúgók alkották, de szerepeltettünk 2010-es gyermeket is. Reménykedtünk a csoportból való továbbjutásban, ami össze is jött a kiváló szombati teljesítménynek köszönhetően. Vasárnap már nem voltunk ennyire frissek, játékban egyenrangú ellenfelei voltunk a Budafoknak, de az „A” csoport első helyezettje kihasználta ügyesen az egyéni hibáinkat. Ezen a mérkőzésen is bemutattunk szemet gyönyörködtető megoldásokat, de gólt ezek nem eredményeztek, így a Budafok csapata jutott az elődöntőbe. A torna alatt rengeteg tapasztalatot, élményt szereztünk, öröm volt látni, hogy játékosaink a pályán remekül feltalálják magukat, illetve, hogy mennyire jól érezték magukat a kép nap alatt. Köszönjük a lehetőséget."

 

További cikkek:

Túra
Hétvégi meccsdömping
2020.09.25.
A következő hétvégén sem unatkoznak majd a CSUSE játékosai. ...
Túra
Bihari Gábor és Joel Matondo a Budapest Honvéd U9-es csapatának volt a vendége
2020.09.23.
A Budapest Honvédnál két U9-es játékosunk vett részt próbajátékon. ...
Túra
Erzsébeten volt az első idei Bozsik Fesztivál
2020.09.23.
A mögöttünk hagyott hétvégén U7-es és U9-es Bozsik Fesztiválon vettek részt legkisebbjeink. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület