Hírek

Több korosztályunk is pályára lépett hétvégén!

2018.12.10.
U11-től a felnőttig minden csapatunk versenyzett az elmúlt napokban.

Több korosztályunk is pályára lépett hétvégén!

(A képen a felnőtt együttesünk látható)

 

U11

Horváth Zoltán edző beszámolója:

"Hétvégén két fronton is helyt kellett állnunk. Az első a téli Bozsik, ahol négy meccset játszottunk és a piros csapat tagjai voltak többségben, sőt közülük 3-an először léptek tornán pályára. Az eredmények bíztatóak voltak, de játékban még sokat kell fejlődjünk, viszont nagyon tetszett, hogy a tapasztalt játékosok segítették az újoncokat. Úgy gondolom, hogy ez erőt és önbizalmat fog adni nekik. Gratulálok az összes játékosnak!

A kék csapatunk a futsal bajnokságban lépett pályára. Ez volt az első forduló, felemás sikerrel abszolváltuk a két meccset: egy álmos és öntörvényű játék után kapituláltunk az FC Grund ellen. A második ellenfelünktől jobban tartottunk, látván ahogy játszanak, de jól jött az egy meccses szünet, ahol megbeszéltük, hogy csak azt kell csinálni, amit az edzésen tudunk és nem lesz baj. A csapat sokkal koncentráltabb volt, több futással, mozgással a végén több góllal megnyertük a mérkőzést! Ha úgy játszunk, mint a második meccsen akkor lesz még győzelmünk ebben a nem könnyű csoportban. Gratulálok a csapatnak, főleg a második meccsen nyújtott teljesítményhez"

 

U13 és U15

Kalmár Adrián edző beszámolója:

"Jól mentek a srácok, láttam pozitív változásokat, például egyre többet passzolnak és segítik egymást. Természetesen akadtak olyan dolgok is, amiket ki kell javítanunk, de mivel a fiúk vevők a munkára, ezzel sem lesz gond". (U13)

"Sajnos nem tudtunk megfelelő létszámmal megjelenni egyéb okok miatt, így pont 5 játékossal sikerült felállni a futsal mérkőzéseinkre. A meccsek közül egy el is maradt, mivel a másik csapat nem érkezett meg. A csapatom azon az egy mérkőzésen helytállt, jól teljesítettek és alázatosak voltak. Büszke vagyok arra az 5 srácra, akik végig küzdöttek". (U15)

 

U16

Andrási Zoltán edző beszámolója:

"Kiskunhalason vettünk részt az U16-os csapatunkkal a Kárpát-Kupán, amelyen határon túli és határon inneni magyar csapatok mérték össze tudásukat.  Az első mérkőzésen a felvidéki Gúta ellen 3:1-es győzelmet értünk el. A második összecsapáson a Sepsi OSK ellen egy pár perces rövidzárlat megpecsételte sorsunkat, hiszen hirtelen 4 gólt kaptunk, így innentől kezdve futottunk az eredmény után. A harmadik mérkőzés nagy izgalmakat hozott, a későbbi döntős, Sárospatak ellen értünk el 5:5-ös döntetlent. Fájó számunkra, hogy ha 1 perccel előbb ér véget a találkozó, akkor éremért küzdhettünk volna tovább. Végül a 6. helyet szereztük meg. A gólkirályi címet Bereczki Koppány nyerte el 5 góllal, amihez nagyon gratulálok, illetve a csapat hozzáállását is szeretném megdicsérni, példaértékűen küzdöttek".

Felnőtt

Szén Szabolcs csapatkapitány beszámolója:

"Az őszi nagypályás szezon után sem pihentünk, BLSZ teremtornán vettünk részt. Sérülés miatt sajnos nem tudtam játékosként résztvenni, így hát a padról próbáltam segíteni a srácoknak. A fiúk nagyon élvezték a kispályát, büszke vagyok rájuk. Az évvégi fáradtság látszik már rajtuk, de küzdöttek, hajtottak a sikerért. Végül két győzelemmel és egy döntetlennel csoportmásodikként továbbjutottunk a januári középdöntőbe! Mindenkinek gratulálok, aki játszott a hétvégén".

 

 

 

További cikkek:

Túra
Hétvégi meccsdömping
2020.09.25.
A következő hétvégén sem unatkoznak majd a CSUSE játékosai. ...
Túra
Bihari Gábor és Joel Matondo a Budapest Honvéd U9-es csapatának volt a vendége
2020.09.23.
A Budapest Honvédnál két U9-es játékosunk vett részt próbajátékon. ...
Túra
Erzsébeten volt az első idei Bozsik Fesztivál
2020.09.23.
A mögöttünk hagyott hétvégén U7-es és U9-es Bozsik Fesztiválon vettek részt legkisebbjeink. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület