Hírek

Tisztelt Szülők!

2022.03.06.
Bizonyára Önök is értesültek róla, hogy a háborús helyzet miatt egyre többen kénytelenek elhagyni Ukrajnát. Emberek százezrei lépik át a határokat ezekben a hetekben és tartanak nyugatra, köztük hazánkba, ahová egy hét alatt közel 100 ezer menekült érkezett.

Budapest testvérvárosa, a kárpátaljai magyar többségű Beregszász is súlyos helyzetben van. A lakosság fele elmenekült, egyre kevesebb az élelmiszer, már az alapvető fogyasztási cikkekből sem jut mindenkinek. A napokban Csepel polgármestere, Borbély Lénárd is járt a városban, vitt egy kis segítséget, de a város szorult helyzete további és azonnali segítségnyújtást indokol.
A csepeli önkormányzat eldöntötte, hogy lehetőség szerint mindent megtesz a város további megsegítése érdekében. A Csepel Utánpótlás Sportegyesület csatlakozik az Önkormányzat kezdeményezéséhez, ezért arra szeretnénk kérni a szülőket, hogy fogjunk össze és nyújtsunk célzott támogatást a településnek. Beregszásznak leginkább célzott alapélelmiszerre van szüksége most, ezek: liszt, szénsavmentes víz, cukor, tészta, rizs, olaj.
A felajánlásokat a CSUSE Hollandi úti öltözőjében gyűjtjük. Fogjunk össze és segítsünk együtt a bajbajutottakon

Köszönettel:

Vezetőség

További cikkek:

Túra
Kikapott a Budai FC-től felnőtt csapatunk
2022.05.11.
A BLSZ II. osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójában a második helyen álló Budai FC vendége volt a CSUSE felnőtt csapata. ...
Túra
4-1-re nyert az U15
2022.05.11.
Az U15-ös bajnokság huszonnegyedik fordulójában a Gerrzo otthonába látogatott a CSUSE. ...
Túra
Véget ért az U13-as tornasorozat tavaszi fele
2022.05.11.
Az utolsó idei U13-as tornán a KISE-vel és a Pestszentimrével mérte össze erejét U13-as csapatunk. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület