Hírek

Tisztelt Szülõk!

2022.03.06.
Bizonyára Önök is értesültek róla, hogy a háborús helyzet miatt egyre többen kénytelenek elhagyni Ukrajnát. Emberek százezrei lépik át a határokat ezekben a hetekben és tartanak nyugatra, köztük hazánkba, ahová egy hét alatt közel 100 ezer menekült érkezett.

Budapest testvérvárosa, a kárpátaljai magyar többségû Beregszász is súlyos helyzetben van. A lakosság fele elmenekült, egyre kevesebb az élelmiszer, már az alapvetõ fogyasztási cikkekbõl sem jut mindenkinek. A napokban Csepel polgármestere, Borbély Lénárd is járt a városban, vitt egy kis segítséget, de a város szorult helyzete további és azonnali segítségnyújtást indokol.
A csepeli önkormányzat eldöntötte, hogy lehetõség szerint mindent megtesz a város további megsegítése érdekében. A Csepel Utánpótlás Sportegyesület csatlakozik az Önkormányzat kezdeményezéséhez, ezért arra szeretnénk kérni a szülõket, hogy fogjunk össze és nyújtsunk célzott támogatást a településnek. Beregszásznak leginkább célzott alapélelmiszerre van szüksége most, ezek: liszt, szénsavmentes víz, cukor, tészta, rizs, olaj.
A felajánlásokat a CSUSE Hollandi úti öltözõjében gyûjtjük. Fogjunk össze és segítsünk együtt a bajbajutottakon

Köszönettel:

Vezetõség

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet