Hírek

Tíz gólos meccsen nyert nõi csapatunk

2021.05.13.
A korábbról elhalasztott Sopron elleni meccsét, kedden pótolta be nõi NB II-es csapatunk.

Tíz gólos meccsen nyert nõi csapatunk

Boda góljával a 16. percben vezetést szereztünk, ám Pupos három perccel késõbb egyenlített. A félidõ elõtt Buchmüller célzott pontosan, így 2-1 volt a félidõ. 
Fordulás után Boda még kétszer, Diamant pedig háromszor talált a kapuba, amire Németh Z. és Seiler a hajrában válaszolt, kialakítva ezzel a 7-3-as végeredményt.  
Csepel Utánpótlás SE - SC Sopron 7-3 (2-1) 
Hollandi út, vezette: Rizk A. (Kovács P., Versics D.) 
CSUSE: Forgács (Kovács A. 71.p), Schuszter, Mayer, Méhes, Diamant, Boda, Kókai (Tóth K. 71.p), Pável (Nagyczakó 71.p), Helly, Nagy B., Tajti (Buchmüller 27.) 
Sopron: Galambos, Knull, Sábján, Horváth Dzs., Molnár B., Keresztes, Pupos (Balika 33.p), Németh V., Élõ, Németh Z., Seiler 
Gólszerzõk: Boda 16.p, 58.p, 64.p, Buchmüller 35.p, Diamant 60.p, 67.p, 86.p ill. Pupos 19.p, Németh Z. 75.p, Seiler 84.p    
Kincses Ernõ vezetõedzõ: "Játszottunk egy szenvedõs és egy jó félidõt! Az elmúlt két hétben játszottunk 6 mérkõzést, abból 3 gyõzelem és 3 döntetlen. Megnyertük a Futsal NB II Nyugati csoportját és még mindig van bennünk erõ! Nekem van a leg, leg, legfantasztikusabb csapatom! Köszönöm csajok!"
Szép volt Lányok! Hajrá CSUSE! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet