Hírek

Szoros U15-ös vereség

2021.05.28.
U15-öseink a Grund csapatát látták vendégül legutóbb.

Szoros U15-ös vereség

Szoros meccset játszottak a mieink a Grunddal. Az elsõ gólra egészen a 33. percig kellett várni, ekkor Hermel révén a vendégek jutottak elõnyhöz. Fordulást követõen Bodnár is betalált, majd Török M. révén szépítettünk. Az 59. percben Lents-Tóth lõtt a hálónkba, míg a hajrában Török M. második góljával újra csak egy volt közte. A hajrában mindent megtettek a srácok az egyenlítés érdekében, de újabb gól már nem született ezen az összecsapáson. 
Csepel Utánpótlás SE - Grund 1986 FC 2-3 (0-1) 
Hollandi út, vezette: Ilyés M. 
CSUSE: Jakabó-Szentpétery, Németh R. (Nagy L. 76.p), Bándy (Chiorean 52.p), Kovács Cs., Kovács B., Müller (Galuska 56.p), Török M., Gazdafi M., Bacsó, Béres, Jusztin (Siklósi 52.p)  
Grund: Gombócz, Molnár Á., Duló, Tremmel (Tóth K. 41.p), Hermel (Gegõ 64.p), Bodnár L., Hodi, Lents-Tóth, Sztrikinácz, Tóth Gy., Dömötör (Kolozsvári 50.p) 
Gólszerzõk: Török M. 57.p, 73.p ill. Hermel 33.p, Bodnár L. 42.p, Lents-Tóth 59.p  
Sárga lapok: Bacsó 75.p ill. Lents-Tóth 36.p 
Rebecsák Szilárd vezetõedzõ: "Ez a mérkõzés rendben volt. Egy kiegyenlített meccset játszottunk, ahol ugyan az ellenfél többet birtokolta a labdát, de helyzetekben nem maradtunk el tõlük. Kár, hogy nem mi tudtuk megszerezni a vezetést. Pontrúgás után megint két gólt kaptunk, amin mindenképpen javítanunk kell. A srácok egy percig nem adták fel, helyén volt a szívük - ami egyébként a legfontosabb - és a végén nemhogy a döntetlenre, a gyõzelemre is meg voltak a helyzeteink. Ami viszont örömteli, hogy most már az élcsapatokkal játszunk szoros, kiélezett meccseket, ez a jövõre nézve biztató." 
Hajrá CSUSE! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet