Hírek

Szoros meccsen kaptak ki U19-eseink

2021.09.23.
A bajnokság harmadik fordulójában a Csep-Gól vendége volt U19-es csapatunk.

Szoros meccsen kaptak ki U19-eseink

A 14. percben Pócsa büntetőből szerzett vezetést a hazaiaknak, amire Budai kettő, valamint Varga Z. egy góljával válaszoltunk és már mi vezettünk 3-1-re. A hajrában azonban előbb két percen belül Sautner két gólt szerezve egyenlített, míg a 88. percben Bankó büntetőjével megszerezte a győzelmet ellenfelünk. 
Csep-Gól FC SE - Csepel Utánpótlás SE 4-3 (1-2) 
Csep-Gól pálya, vezette: Zsilkó G. 
Csep-Gól: Magyar G., Baranyai, Dányi, Ferenczi, Pócsa, Bankó, Sautner, Riczu, Nagy M. (Dobrosi 46.p), Földi, Zsámbéki 
CSUSE: Bognár D., Budai D., Hegyes, Szén Á. (Fehér D. 65.p), Horváth Á., Kékesi, Szikszai (Kaposvári 76.p), Varga Z. (Jusztin 79.p), Tanács (Gyergyói 65.p), Kmetz (Borbély Balázs 72.p), Kerner (Balla 65.p) 
Gólszerzők: Pócsa 14.p (11-esből), Sautner 74.p, 75.p, Bankó 88.p (11-esből) ill. Budai 20.p, 66.p, Varga Z. 37.p 
Sárga lapok: Pócsa 21.p, Sautner 85.p, Bankó 87.p, Dányi 90.p ill. Szén Á. 27.p, Fehér D. 85.p, Budai D. 90.p 
Kiállítva: Bognár D. 87.p 
Németh Gábor vezetőedző: "A mérkőzés elején 11-esből vezetést szerzett ellenfelünk, amit a félidőre, gyengélkedő támadójátékkal is megfordítottunk. A második játékrész harmincadik percéig egy csapat volt a pályán és olyan mederbe terelődött a mérkőzés, amiből sokan azt gondolták a pályán, hogy már nem lehet gond. Hát lett, mert tettünk érte. 3-1-nél be kell lőni a helyzeteket és le kell zárni a találkozót, valamint 3-3-nál nem kell olyan ostobaságot elkövetni a kapusunknak, amivel nem csak ezen a mérkőzésen, hanem még néhány fordulón keresztül bünteti csapatunkat. Egy agyon nyert találkozón kellett vesztesen elhagynunk a játékteret, amiért elsősorban magunkat okolhatjuk."
Hajrá Csepel! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület