Hírek

Szép győzelem a Budapest Kupában

2020.09.16.
A Budapest Kupa első fordulójában az egy osztállyal magasabban versenyző Hidegkút csapatát látta vendégül felnőtt gárdánk.

Szép győzelem a Budapest Kupában

Az osztálykülönbség ellenére a CSUSE játékosai végig uralták a meccset. Mercz, Ficsór, Varga Z., Györkei és Szén Sz. is betalált a vendégek kapujába, amire mindössze egyszer, a 84. percben tudott válaszolni a Hidegkút. 
A magabiztos játék mellett még rengeteg helyzetet kidolgozott a csapat és megérdemelten jutott tovább a következő körbe. 
Csepel UP SE - Hidegkúti SC 5-1 (3-0) 
CSUSE:
Mohácsi, Szén Sz., Horváth Á., Kékesi (Maafi D. 55.p), Györkei, Mészáros M., Ficsór, Varga Z. (Kerner 70.p), Szűcs B. (Palotási 63.p), Strum (Szikszai 80.p), Mercz (Pruck 76.p) 
Hidegkút: Gál, Dzimba, Kovács B. (Kis B. 56.p), Hegedűs (Kende 62.p), Novák, Papp R., Kovács K., Juhász Cs., Kovács D. (Réti 42.p), Csapody, Besnyői 
Gólszerzők: Mercz 2.p, Ficsór 12.p, Varga Z. 15.p, Györkei 67.p, Szén Sz. 70.p (11-esből) ill. Papp R. 84.p 
Sárga lapok: Szén Sz. 30.p, Mercz 52.p ill. Kovács K. 44.p, Kovács B. 54.p, Dzimba 62.p, Réti 69.p 
Kiállítva: Horváth Á. 88.p 
Németh Gábor vezetőedző: "A rengeteg kimaradt helyzet miatt jócskán van hiányérzetem. Ettől függetlenül egy osztállyal feljebb lévő ellenfelet sikerült magabiztosan két vállra fektetni!"
Szép volt Fiúk! Hajrá CSUSE! 

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület