Hírek

Sikeres volt az U14-es és U15-ös csapataink hétvégi szereplése

2017.09.17.
Mindkét korosztály győzelmet aratott idegendben a hétvégén. A 14 év alattiak most kezdték meg a bajnoki szereplést, míg az egyel idősebbek már a harmadik mérkőzésüket játszották az őszi szezonban. Cikkünk folyamatosan frissül!

 

 

Az U14-esek szombaton a Mészöly Focisuli ellen léptek pályára idegenben, ahonnan 3 ponttal távoztak. Már az első félidőben 4-1 volt az állás javunkra, amit a második félidőben még két góllal meg tudott toldani Fazekas Attila vezetőedző csapata. Gratulálunk a srácoknak és a mesternek is! Nagyszerű kezdés az őszi szezonban, csak így tovább!

 

Az U15-ös gárda vasárnap az MTK csapata ellen aratott 9-1-es, fölényes győzelmet, szintén idegenben, a Külker pályán. Ez a mérkőzés a szezonban a harmadik volt. Különös jelentőséggel bírt, mivel a hétközi fordulóban kapott pofon után nagyszerűen meg tudtak újulni a srácok és ezzel a parádés eredménnyel bizonyították, hogy órási akarterő van a csapatban. A mérkőzés után Andrási Zoltán vezetőedző véleményét kérdeztük: "megszereztük első győzelmünket. Két játékos kivételével mindenki a csapat rendelkezésére állt, ez meg is látszott a csapat teljesítményén. Támadásban gyorsak, lendületesek és gólratörőek voltunk, jól támadtuk le az ellenfelünket ennek köszönhetően sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén. Remélem ebből önbizalmat merítünk a következő meccsekre".

Gratulálunk a fiúknak és Andrási Zoltán vezetőedzőnek! 

 

 

Kapcsolódó galéria:

További cikkek:

Túra
Hétvégi meccsdömping
2020.09.25.
A következő hétvégén sem unatkoznak majd a CSUSE játékosai. ...
Túra
Bihari Gábor és Joel Matondo a Budapest Honvéd U9-es csapatának volt a vendége
2020.09.23.
A Budapest Honvédnál két U9-es játékosunk vett részt próbajátékon. ...
Túra
Erzsébeten volt az első idei Bozsik Fesztivál
2020.09.23.
A mögöttünk hagyott hétvégén U7-es és U9-es Bozsik Fesztiválon vettek részt legkisebbjeink. ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület