Hírek

Peregen játszott hétvégén az U7 és az U9

2020.10.02.
Hétvégén Peregen járt az U7 és az U9 a Kun László Tornán.

Peregen játszott hétvégén az U7 és az U9

U9:

Hétvégén Peregen vettünk részt egy kiváló tornán, ahol sok jó játékerőt képviselő csapat ellen tudtuk megmérettetni magunkat. Sokat elmond, hogy tavaly ugyanezzel a csapattal a torna utolsó helyén zártunk, most pedig a negyedik helyet tudtuk megszerezni. 
Eredmények: 
Gyömrő-Csuse 1-3 
Pereg-Csuse 1-7
MKFC -Csuse 1-2
Goldball- Csuse 3-2 
Szigethalom - Csuse 1-3 
Kiskunlacháza- Csuse 0-5
Mészöly- Csuse 7-1
Soroksár-Csuse 5-1
Váczi Dániel U9-es vezetőedző: "Nagyon büszke vagyok a gyerekekre, nagyon tudatos szép játékot mutattak. A tornán öt mérkőzést is meg tudtunk nyerni, annak ellenére, hogy kapusunk nem volt, mindig egy mezőnyjátékos állt be a kapuba.
Egy kis szerencsével egy érmet, kupát megszerezhettünk volna, de így is le a kalappal a srácok előtt!"

U7:

Hétvégen U7-es csapatunk először vett részt ilyen foci tornán Peregen. Nagy élmény volt a gyerekeknek ennyi mecset játszani más csapatok ellen.
Váczi Dániel vezetőedző: "Helyenként fel lehetett fedezni szép megmozdulásokat, amiket edzésen próbálunk gyakorolni. Két meccsen sikerült győzni is, ami nagy örömöt jelentett a gyereknek. Összeségében remek tapasztalatokkal, élményekkel jöttünk haza vasárnap."

Hajrá CSUSE!

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület