Hírek

Női NB II-es csapatunk legyőzte a Metist

2020.09.07.
Az előre esélyesnek kikiáltott Metis ellen lépett pályára női NB II-es csapatunk a bajnokság második fordulójában.

Női NB II-es csapatunk legyőzte a Metist

A mérkőzés elején ismerkedett egymással a két együttes. A vendégek játszottak meddő mezőnyfölényben, de helyzetekig nem jutottak el.

A 22. percben egy előre ívelt szabadrúgást követően a lecsorgó labdát Boda Jenny passzolta be a kapus mellett. 1-0!

Majd ugyan ilyen akciót követően a 34. percben Diamant Niki (Picur) volt a leggyorsabb és megduplázta az előnyünket. 2-0!

A második félidőben is hasonló játék folyt a pályán: a Metis jött előre, azonban csak ívelgetésig és átlövésekig jutott. A legnagyobb helyzet Deczik Vanda előtt adódott, viszont lövése centikkel elkerülte a kapunkat.

Egy szöglet után Horvát Hanna szépített a 72. percben. Ennél az esetnél a védőink és a kapusunk közelről nézte az esetet. 2-1!

A mérkőzés utolsó 15 percében maradt a Metis részéről az ívelgetés, a mi részünkről pedig az önfeláldozó védekezés. Győzött a célfutball! Gratulálunk a csapatnak!

Csepel UP SE - 2011 Champion - Metis 2-1 (2-0)                                    

Csepel UP SE: Forgács - Tajti, Pável, Mesterházi, Szarvas - Pápai, Méhes, Kókai, Nagy, Boda - Diamant                                    

Cserék: Boda helyett Helly (71. perc), Pápai helyett Borsos (80. perc), Nagy helyett Sinkó (88. perc)

Gólszerzőink: Boda (22.perc), Diamant (34.perc)
Kincses Ernő vezetőedző: "Köszönöm az egész csapatnak ezt a győzelmet és azt, hogy ilyen sportemberekkel dolgozhatom együtt. Végig fegyelmezetten, egymásért dolgozva győztük le az esélyesebbnek vélt ellenfelünket. Tudjuk, hogy nem lesz olyan sikeres ez a szezon, mint a tavalyi, de mindent megteszünk, hogy méltóan képviseljük az egyesületünket! Külön gratulálok Sinkó Nikolettnek, hogy 16 évesen ilyen jól szállt be a mérkőzésbe!"

Hajrá CSUSE!

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület