Hírek

Magabiztos győzelmet aratott felnőtt csapatunk!

2019.03.25.
Két döntetlen után, ismét győztesen hagytuk el a pályát

Kalmár Adrián értékelte az összecsapást: "a mérkőzés kissé nehézkesen kezdődött a számunkra, mivel több pontatlan passzunk volt, de nem kellett 15 perc és a srácok magukra találtak. Olyan megoldásaik voltak, amiket régóta vártam csapattól, úgy gondolom a megfelelő önbizalmat jelezték ezek a megmozdulások. Az egész mérkőzésen végig nyomtunk, jól játszottunk és ami az én számomra a legfontosabb, hogy láttam a srácokon a küzdeni akarást, azt, hogy meg akarnak szakadni a pályán. Ha minden mérközésen ilyen megoldások és akarás lesz a srácokban, akkor nem lesz gondunk a továbbiakban! Nagyon örülök a gyözelemnek és gratulálok a csapatnak".

A gárda a második helyen áll a tabellán 15 mérkőzés után, a következő ellenfél a Puebla FC lesz, akik mindössze 1 ponttal van lemaradva mögöttünk.

További cikkek:

Megnyitottuk napközis sporttáborunkat!
2020.06.16.
Három héten keresztül fogadjuk a sportolni vágyó gyermekeket ...
Túra
Ismét elkezdődtek edzéseink!
2020.05.23.
Várunk mindenkit szeretettel a Hollandi úti nagy műfüves pályán! ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület