Hírek

Legyőzte az Újpestet az U15

2022.03.28.
Az U15-ös bajnokság tizennyolcadik fordulójában az Újpestet látta vendégül a CSUSE U15-ös kerete.

Legyőzte az Újpestet az U15

Az első játékrész még nem hozott gólt, ám a 46. percben Bíró B. révén előnybe kerültünk, majd két perccel később Jakabó-Szentpétery is a kapuba talált. A 60. percben Dudás találatával szépített az Újpest, ám három perccel később Béres góljával újra kettővel vezettünk. 
A 67. percben Aksoy révén közelebb kapaszkodott ellenfelünk, viszont újabb találat már nem született, így 3-2-re győztünk.  
Csepel Utánpótlás SE - Újpest FC 3-2 (0-0) 
Hollandi út, vezette: Homoki Z. 
CSUSE: Bacsa, Kovács B., Bándy, Kovács Cs., Jakabó-Szentpétery, Németh R., Bíró B., Béres, Bacsó, Béky (Vadász 53.p), Siklósi (Prisztál 74.p) 
Újpest: Bíró M. (Gilányi 41.p), Zámbó, Dudás, Gyurkó (Csáki 41.p), Rákos, Valkai (Miklósvári 41.p), Crisztescu, Flórea, Takács, Szőrös, Németh L. (Aksoy 41.p) 
Gólszerzők: Bíró B. 46.p, Jakabó-Szentpétery 48.p, Béres 63.p ill. Dudás 60.p, Aksoy 67.p 
Sárga lap: Kovács Cs. 32.p 
Rebecsák Szilárd vezetőedző: "A bajnokság szempontjából fontos három pontot szereztünk egy küzdelmes mérkőzésen. A játékunk hagyott kívánnivalót maga után, támadásban nem segítettük a labdás játékost, labda nélküli mozgásból több kell. Védekezésben pedig nem voltunk elég élesek, messze voltunk az ellenféltől és hagytuk, hogy szembe forduljanak velünk. Egy picit jobb játékkal simább is lehetett volna a mérkőzés, kétszer is felsegítettük az Újpestet a padlóról. Szerencsére a végén ez nem bosszulta meg magát."
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel!

További cikkek:

Túra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzője. ...
Túra
Edzői beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülők és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintő edzői felállásról és az edzések időpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítő) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iş hukuku avukatı
BŐVEBBEN ›
BEMUTATKOZÁS CSAPATOK OVIFOCI MÉRKŐZÉSEK EDZÉSEK GALÉRIA LETÖLTÉS TÁMOGATÓK KAPCSOLAT
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1211 Budapest, Szent Imre tér 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utánpótlás Sportegyesület
Az oldalon található írott és képi anyagok a forrás megjelölésével, hivatkozás elhelyezésével használhatóak fel.
Honlapkészítés
Csepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás SportegyesületCsepel Utánpótlás Sportegyesület