Hírek

Legyõzte az Újpestet az U15

2022.03.28.
Az U15-ös bajnokság tizennyolcadik fordulójában az Újpestet látta vendégül a CSUSE U15-ös kerete.

Legyõzte az Újpestet az U15

Az elsõ játékrész még nem hozott gólt, ám a 46. percben Bíró B. révén elõnybe kerültünk, majd két perccel késõbb Jakabó-Szentpétery is a kapuba talált. A 60. percben Dudás találatával szépített az Újpest, ám három perccel késõbb Béres góljával újra kettõvel vezettünk. 
A 67. percben Aksoy révén közelebb kapaszkodott ellenfelünk, viszont újabb találat már nem született, így 3-2-re gyõztünk.  
Csepel Utánpótlás SE - Újpest FC 3-2 (0-0) 
Hollandi út, vezette: Homoki Z. 
CSUSE: Bacsa, Kovács B., Bándy, Kovács Cs., Jakabó-Szentpétery, Németh R., Bíró B., Béres, Bacsó, Béky (Vadász 53.p), Siklósi (Prisztál 74.p) 
Újpest: Bíró M. (Gilányi 41.p), Zámbó, Dudás, Gyurkó (Csáki 41.p), Rákos, Valkai (Miklósvári 41.p), Crisztescu, Flórea, Takács, Szõrös, Németh L. (Aksoy 41.p) 
Gólszerzõk: Bíró B. 46.p, Jakabó-Szentpétery 48.p, Béres 63.p ill. Dudás 60.p, Aksoy 67.p 
Sárga lap: Kovács Cs. 32.p 
Rebecsák Szilárd vezetõedzõ: "A bajnokság szempontjából fontos három pontot szereztünk egy küzdelmes mérkõzésen. A játékunk hagyott kívánnivalót maga után, támadásban nem segítettük a labdás játékost, labda nélküli mozgásból több kell. Védekezésben pedig nem voltunk elég élesek, messze voltunk az ellenféltõl és hagytuk, hogy szembe forduljanak velünk. Egy picit jobb játékkal simább is lehetett volna a mérkõzés, kétszer is felsegítettük az Újpestet a padlóról. Szerencsére a végén ez nem bosszulta meg magát."
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel!

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet