Hírek

Legyõzte a Kelen II-t felnõtt csapatunk

2022.05.20.
A BLSZ II. osztály huszonnegyedik fordulójában a Kelen II-t látta vendégül felnõtt csapatunk.

Legyõzte a Kelen II-t felnõtt csapatunk

Rosszul kezdõdött a találkozó, mert a 24. percben Balogh T. góljával a vendégek kerültek elõnybe. Nem sokkal késõbb viszont Budai Z. egyenlített, így döntetlennel zárult az elsõ félidõ. 
Fordulás után kevéssel Varga Z. pontos lövésével már nálunk volt az elõny és a hajrában mindkét együttes szerezhetett volna újabb gólt, azonban a védelmek stabil lábakon álltak. 
Ezzel a gyõzelemmel eldõlt, hogy a 11. helynél biztosan nem zárjuk hátrébb a tabellát, ezért jövõre is a BLSZ II. osztályban indulhatunk majd. 
Csepel Utánpótlás SE - Kelen SC II 2-1 (1-1) 
Hollandi út, vezette: Újhelyi N. (Polgár B., Bartus O.) 
CSUSE: Gál D., Budai D. (Péli 63.p), Vágó, Györkei (Fehér D. 75.p), Gelics, Varga Z. (Mercz 89.p), Szikszai (Tanács 82.p), Hegyes, Németh G., Szûcs B., Kerner (Kmetz 86.p) 
Kelen II: Orosz, Baumann, Lõrincz, Zseli, Balogh T., Csonka (Terényi 46.p), Voldbaek (Czirer 75.p), Mogor (György K. 46.p), Kertész, Horváth Zs., Szatmári  
Gólszerzõk: Budai D. 36.p, Varga Z. 52.p ill. Balogh T. 24.p  
Sárga lapok: Vágó 49.p, Szûcs B. 62.p, Györkei 68.p, Péli 77.p ill. Zseli 56.p, Baumann 77.p, Lõrincz 77.p, Horváth Zs. 91.p  
Németh Gábor vezetõedzõ: "Hosszú idõ után, csapatként funkcionáltunk és ez pontokban is megmutatkozott. Hátrányból sikerült fordítanunk, ez is növeli a gyõzelem értékét. Nem játszottunk jól, de a harcosságért és gyõzni akarásért dicséret illeti a srácokat!"
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet