Hírek

Legyõzték a Gerrzot U15-öseink

2022.04.21.
A BLSZ U15-ös bajnokság tizenötödik fordulójából elhalasztott Gerrzo elleni meccsét, szerdán pótolta be csapatunk.

Legyõzték a Gerrzot U15-öseink

Az elsõ játékrészben is akadtak lehetõségek a csapatok elõtt, ám ekkor még nem született gól. Fordulás után kevéssel, Jakabó-Szentpétery révén elõnybe kerültünk, ám az 58. percben büntetõbõl egyenlített ellenfelünk. 
Izgalmas volt a hajrá, amibõl mi jöttünk ki jobban, hiszen a 74. percben Béres pontos lövésével megszereztük a három pontot. 
Csepel Utánpótlás SE - Gerrzo 2-1 (0-0) 
Hollandi út, vezette: Csiky L. 
CSUSE: Bacsa, Kovács B., Bándy, Kovács Cs., Jakabó-Szentpétery (Prisztál 81.p), Németh R., Béres, Galuska (Béky 63.p), Chiorean (Vadász 54.p), Bacsó, Siklósi (Bíró B. 54.p) 
Gerrzo: Tasnádi (Józsa 46.p), Pattantyus-Szabó, Kõvári, Máthé, Buczkó, Dobos, Hegedüs, Csepreghy, Egan, Jánk (Faragó 46.p), Tzvetkov 
Gólszerzõk: Jakabó-Szentpétery 52.p, Béres 74.p ill. Hegedüs 58.p 
Sárga lap: Egan 68.p 
Rebecsák Szilárd vezetõedzõ: "Egy jól játszó ellenfél ellen értékes gyõzelmet arattunk. Az akarással nincs gond, viszont technikailag sok hibát vétettünk, taktikailag pedig nagyobb odafigyeléssel kellene végrehajtani a feladatokat. Ezekben mindenképp elõre kell lépjünk. Az eredményhez gratulálok a srácoknak, azért megérdemelt gyõzelem volt ez."
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet